uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Де найкраще відсвяткувати весілля у Львові

Весілля – це визначна подія в житті кожної людини. Саме тому дуже важливо провести цей день по-особливому. Для цього необхідно все ретельно спланувати й вдало підібрати місце для святкування. У Львові та області є багато варіантів, але ми запропонуємо вам лише кілька найкращих, аби спростити ваш вибір.

Відпочинковий комплекс «Бухта Вікінгів»

Це ідеальне місце для святкування весілля. Воно розташоване зовсім поблизу Львова. Персонал комплексу «Бухта Вікінгів» чудово розуміє важливість цієї події у вашому житті. Саме тому він приділить всю свою увагу та відданість тому, щоб створити ідеальну атмосферу. Залежно від очікуваної кількості гостей та побажань нареченої, у комплексі можуть запропонувати провести свято в ресторані, бенкетному залі чи терасі на озері.

Саме у «Бухті Вікінгів» весільна церемонія стане дійсно незабутньою. Вам нададуть в оренду зал для весілля, підберуть оформлення, а також запропонують вишукану кухню й чудові розваги. Для молодят і гостей створять комфортні умови для проживання й організують незабутній прийом.

зал для весілля у львові

Банкетний зал є не один, а кілька. «Шатро» стане прекрасною локацією для того, щоб посидіти там за святковим столом, виконати танець молодят і сповна розважитися на конкурсах. Завдяки великому простору можна буде по-різному розставити столи, аби забезпечити всім зручність.

Вибір ресторану для святкування весілля на природі

Хочете, щоб церемонія була особливою? Надайте перевагу оригінальній локації від «Бухти Вікінгів» – терасі на озері. Вона вразить вас своєю зручністю та подарує чудову можливість провести час у гармонії з природою. Гостям відкриватимуться чудові краєвиди, а свіже повітря біля лісу та водоймища врятують навіть у літню спеку.

«Скандинавський» зал – теж відмінне рішення для того, щоб провести там весілля. Гарний інтер’єр, багато простору, харчування з ресторану – і це далеко не все, що вам запропонують. Щоб отримати більш детальну інформацію про кожне з приміщень, краще зв’язатися з представниками відпочинкового комплексу. Ви зможете одразу дізнатися про всі доступні послуги й точні ціни, а також перевірити, чи ще вільна дата, яка вам потрібна.

банкетний зал для святкування весілля

Сьогодні в меню ресторану є понад сімдесят різних страв від шеф-кухаря. Як мінімум 26 тисяч задоволених гостей уже відчули переваги комплексу у святкуванні церемоній. Понад триста пар переконалися в тому, що проведення весілля у «Бухті Вікінгів» – найкраще рішення для того, аби зробити цей день неперевершеним.

весільний зал на природі

Ресторан Split Lviv

Він розташований у центрі, тому до нього доволі зручно доїхати з різних точок міста. Заклад здатен розмістити до 160 осіб. Саме там ви зможете одразу відчути святкову атмосферу. В оформленні ресторану вдало поєднуються класичні й сучасні напрями.

Вас із усмішкою зустрінуть у вишуканому інтер’єрі та запропонують дуже смачні страви. Персонал постарається задовольнити всі побажання, аби і нареченим, і гостям, було максимально комфортно. У ресторані можна провести дуже гарну церемонію. Там є незвичайна аква-стіна, яка приємно дивує відвідувачів.

Шеф-кухар індивідуально підготує меню саме для вашої події. Ви зможете вибрати наповнення для весільного торта серед шістдесяти різних видів. Щоб підтримати концепцію свята, кондитери запропонують кенді-бар під тематику події. Шоколадний фонтан стане ефектною солодкою прикрасою, його вдало доповнять свіжі фрукти.

Понад двісті винних напоїв є у карті ресторану. Весільний зал запам’ятається гостям гарним оформленням інтер’єру та гармонійним сервіруванням святкових столів. В асортименті закладу є значний вибір кальянів. У кожній зоні приміщення передбачене індивідуальне регулювання температурного режиму.

Для церемонії персонал ефективно облаштує зону відпочинку. Це можливо не лише завдяки спритності працівників, а і якісному світловому та звуковому обладнанню, яке є в ресторані. Наприклад, це унікальна медіа-система, до якої належить проектор і 11 плазмових екранів. Тож наречені й гості можуть слідкувати за трансляціями й переглядати відео та фотографії безпосередньо під час проведення заходу.

Ресторан «Шопен»

Заклад, як і попередній у нашому списку, теж розташований у центрі Львова. Там можна чудово провести будь-які урочисті події. Приміщення – це простора зала, в якій є панорамні вікна. Завдяки цьому забезпечується прекрасне денне освітлення та відкривається надзвичайний краєвид старого міста.

Гості зможуть затишно розміститися за зручними столами, вони передбачені для посадки 7-х людей. «Шопен» стане вдалим закладом для тих, хто хоче провести весілля у Львові у європейському стилі. В ресторані – доволі різноманітне меню: ви знайдете там і безліч закусок, і страви з відкритого гриля.

Завдяки бездоганному обслуговуванню, смачній кухні, гарному інтер’єру та чудовому розташуванню ця локація має попит серед молодят, які шукають місце для проведення церемонії. Персонал супроводжуватиме вас від моменту, коли ви затвердите дату святкування, до самого завершення весілля.

Оформлення залу для весілля

Дизайн інтер'єру весільних залів – це багатоетапний і складний процес. Гарно оформлене приміщення має обов’язково відповідати очікуваннями тих, хто хоче організувати в ньому подію. Тому, підбираючи декор, персонал «Бухти Вікінгів» враховує побажання молодят і багато різних важливих нюансів.

Наприклад, забезпечує комфортне місце для харчування, прикрашає стільці та столи, підбирає гармонійний посуд і правильно налаштовує освітлення. Завдяки цьому приміщення для проведення свята захоплює кожного гостя своїм оформленням.

проведення весілля біля Львова

місце для святкування весілля

Відпочинковий комплекс «Бухта Вікінгів» надасть всі умови для того, щоб ваше весілля пройшло бездоганно. Його працівники неодмінно потурбуються про відповідне оформлення приміщення, де відбудеться святкування. Для цього підготують квіткові прикраси столів, меблів і стін у кольорах за вашим вибором.

оформлення залу на весілля

Щоб створити ідеальне оформлення інтер'єру, краще проконсультуватися з досвідченими флористами. За запитом і за додаткову плату, для вас зможуть створити тематичні прикраси в номері готелю, котеджі чи будиночку. Розгляньте для проведення церемонії весільні зали у відпочинковому комплексі «Бухта Вікінгів», аби зробити ваше свято по-справжньому особливим.

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Як організувати та провести конференцію у Львові: ТОП-3 сучасні залиЯк організувати та провести конференцію у Львові: ТОП-3 сучасні зали

Львів вважається містом, у якого значний потенціал у проведенні заходів. Тут функціонує багато компаній і вишів, які часто організовують конференції, дослідження та ділові зустрічі. Відповідальні особи зацікавлені в тому, щоб підібрати максимально відповідне місце для конкретного заходу.

Проведення новорічного корпоративу 2020Проведення новорічного корпоративу 2020

Бажаєте весело та зі смаком зустріти Новий Рік 2020 зі своїми колегами або діловими партнерами? Обираєте зручне і комфортне місце для оригінальної вечірки та зустрічі важливого свята, то потребуєте достатньо місця для великої кількості гостей? Тоді пропонуємо організувати ваш незабутній і вельми цікавий новорічний корпоратив у найкращій локації поблизу Львова – готельно-розважальному комплексі «Бухта Вікінгів».

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС