uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Де можна пограти теніс у Львові: великий теніс та бадмінтон

Тенісні корти

Відпочинковий комплекс «Бухта Вікінгів»

У теніс грають по всьому світу, в Україні він теж доволі популярний. Для того, щоб ви могли насолодитися грою, відпочинковий комплекс поблизу Львова облаштував гарні тенісні корти на своїй території. Один із майданчиків покритий якісним синтетичним покриттям. Є ще два, які мають ґрунтову поверхню.

Також на території «Бухти Вікінгів» можна пограти й у футбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс і бадмінтон. Для цього облаштовані спеціальні спортивні майданчики. Щоб пограти у бадмінтон, можете взяти власні ракетки та воланчики або використати ті, що запропонує персонал. Там є якісне обладнання й чудові краєвиди в оточенні. Спортивні ігри у «Бухті Вікінгів» обіцяють бути цікавими, тож кличте близьких і знайомих, орендуйте тенісний корт, аби весело провести час.

Тенісний корт біля Львова.

Великий теніс у Львові.

Теніс біля Львова.

Парк розваг «Уруру»

Для гостей Бухти Вікінгів доступні не тільки гра в теніс та інші активні ігри. Поруч з базою відпочинку відкрився унікальний парк розваг «Уруру» — місце, де ви поринете у яскраві пригоди, наберетесь незабутніх вражень, зробите неймовірні фото. Величезна територія парку у лісі має піцерію, сувенірну крамничку та безліч різноманітних розваг на будь-який смак та вік. Діти від 2-х рочків можуть розважатись на сучасних та безпечних атракціонах разом з батьками.

Парк розваг УРУРУ.

Парк з анімованими динозаврами

Парк Динозаврів — це справжня гордість «Уруру», бо це поки що єдиний в Україні парк, в якому зібрані 22 анімовані доісторичні велетні. Тварини створені настільки реалістично, що скидаються на справжніх! Вони рухаються, видають звуки, їх шкіра приємна на дотик. Окрім дорослих динозаврів ви зустрінете дитинчат та навіть яйця динозаврів. 

Тюбінг траси, гірки, гойдалки, водяний містечко

Унікальна виставка динозаврів — не єдина цікава річ. Парк «Уруру» має:

  • 2 тюбінг траси довжиною 100 м;
  • золоті копальні для шукачів пригод;
  • водяне містечко, в якому можна переправлятись на плотах;
  • вежу з гірками висотою 13 м;
  • гойдалки — тарзанки, класичні, величезні з сітками, з підвісними кулями;
  • сітчастий парк площею 3000 м2;
  • батути для малечі та для дорослих.

Якщо ви мрієте про фантастичні пригоди з дітьми та родиною — обов’язково завітайте в «Уруру»! Сконтактуватися з працівниками парку можна по телефону +38 (067) 512 5555, а детальніше ознайомитися з пропозиціями - на Фейсбук сторінці та на сайті.

Розваги в парку Уруру.

Катання на тюбах.

Спорткомплекс «Динамо»

Спортивний комплекс працює з 9 ранку до 20-ї години. Щоб пограти на корті годину, потрібно буде заплатити 120 грн. Перш ніж вирушити туди, обов’язково потурбуйтеся про наявність власного обладнання – його не можна буде взяти в оренду. На території «Динамо» є 15 відкритих кортів.

За бажання ви можете домовитися про індивідуальні заняття з тренером. Після гри є змога перевдягнутися й прийняти душ – все це безкоштовно. Мінусом є відсутність камер схову. Зате якщо ви зголоднієте, то зможете поїсти одразу в спортивному комплексі у їдальні.

Спорткомплекс «Євроспорт»

Заклад працює з 7-ї до 23-ї години. На його території є чудові тенісні корти. Їх сім – із них три є закритими, а 4 – відкриті. Година гри обійдеться 130 грн, але якщо ви придбаєте можливість грати одразу на 8 годин, то година рахуватиметься по 103 грн.

Будьте готові, що додатково доведеться платити за оренду інвентарю. Наприклад, ракетка коштуватиме 20 грн/год, чотири м’ячики – 10 грн\год. За 250 грн у добу можна буде провести час на корті разом із тренером, щоб він допоміг вам опанувати майстерність гри в теніс. Безкоштовно скористайтеся роздягалками, душем і камерами схову. На території є бар, де можна освіжитися смачними напоями.

Спорткомплекс «Електрон»

Спортивний комплекс працює з 8-ї до 23-ї години. На його території є два відкриті корти. Якщо захочете пограти там у теніс, то за годину доведеться заплатити 100 гривень. Вартість оренди інвентарю – двадцять гривень за всю гру, незалежно від її тривалості.

В «Електроні» не можна пограти з тренером, тож доведеться покращувати свої навички не під наглядом професіоналів, а самостійно. Є безкоштовний доступ до камер схову й роздягалок. У закладі немає їдальні чи бару, тож подбайте про харчування завчасно, взявши з собою бутерброди. Якщо зголоднієте, то завжди зможете відвідати якісь заклади поблизу.

Бадмінтонні корти

«Команчеро»

Ці корти працюють із 10-ї до 22-ї години. У будні оренда корту вам обійдеться:

  • 80 грн (з 10 до 15 год);
  • 120 грн (з 15 до 18 год);
  • 140 грн (з 18 до 21 год);
  • 100 грн (з 21 до 22 год).

Ціни у святкові дні та вихідні змінюються.

  • 120 грн (з 10 до 18 год);
  • 80 грн (з 18 до 22 год).

Всього є шість парних кортів і один одинарний. Якщо захочете орендувати волан, то потрібно буде заплатити 10 грн, за ракетку – 20 грн, взуття обійдеться 25 грн. Ціна оренди вказана за час усієї гри. Є можливість потренуватися з інструктором. Безоплатно можна скористатися камерами схову, роздягалками й душем.

Спортивний клуб «Бузувіри»

Вважається, що це заклад ветеранів бадмінтону. Він працює лише у певні дні тижня: у вівторок зачиняється о 18:30, у четвер – о 19-й, а в неділю – о 20-й. Можна доволі вигідно придбати місячний абонемент на відвідування. Він коштуватиме всього 250 грн.

Для ігор передбачені чотири зручні корти. Вартість оренди інвентарю багатьох дивує, адже перший місяць можна вільно грати ракетками й воланами, а от далі потрібно буде придбати спорядження. Є безкоштовна можливість пограти з тренером. У розпорядженні відвідувачів будуть душі, камери схову та переодягальні.

де пограти теніс

Ось ви і дізналися, де можна пограти теніс у Львові. Тож шукайте собі напарників – і гайда бронювати місця. Спортивні ігри гарантовано подарують вам масу позитивних вражень, а також покращать вашу фізичну форму.

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Де можна навчитись верхової їзди та навчити дитину кататись на конях?Де можна навчитись верхової їзди та навчити дитину кататись на конях?

Кінний спорт стає дедалі популярнішим в Україні. Деякі вважають його доволі складним, та багато чого залежить від ваших умінь і бажання вчитись. Заняття дуже корисні для здоров’я, та й спостерігати за ними – суцільне задоволення. Для того, щоб покататися на конях, не потрібно бути спортсменом. Можна ходити на заняття до професіоналів, які всьому вас навчать.

Де найкраще відсвяткувати весілля у ЛьвовіДе найкраще відсвяткувати весілля у Львові

Весілля – це визначна подія в житті кожної людини. Саме тому дуже важливо провести цей день по-особливому. Для цього необхідно все ретельно спланувати й вдало підібрати місце для святкування. У Львові та області є багато варіантів, але ми запропонуємо вам лише кілька найкращих, аби спростити ваш вибір.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС