uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Де можна навчитись верхової їзди та навчити дитину кататись на конях?

Кінний спорт стає дедалі популярнішим в Україні. Деякі вважають його доволі складним, та багато чого залежить від ваших умінь і бажання вчитись. Заняття дуже корисні для здоров’я, та й спостерігати за ними – суцільне задоволення. Для того, щоб покататися на конях, не потрібно бути спортсменом. Можна ходити на заняття до професіоналів, які всьому вас навчать.

Ми підготували для вас список місць, де можна навчитись верхової їзди, щоби ви чи ваші діти могли опанувати майстерність катання верхи. У Львові та області функціонують кінно-спортивні клуби, де професіонали надають свої послуги.

Де у Львові можна покататися на конях?

Відпочинковий комплекс «Бухта Вікінгів»

На території «Бухти Вікінгів» є кінний клуб. Там розміщені стайні та є спеціальний простір, який призначений для кінних прогулянок. Ви матимете змогу налагодити контакт із конями й, можливо, знайти серед них справжнього друга. Наприклад, діти зазвичай доволі швидко прив’язуються до цих благородних тваринок.

Уроки верхової їзди викладатимуть знавці своєї справи, тож ви отримаєте багато цінних порад і навичок. Заняття та прогулянки верхи дуже позитивно впливатимуть на ваш фізичний і психічний стан. Вони стимулюватимуть всі м’язи тіла, знизять напругу й тиск, які викликає стрес. Тож уроки можуть стати свого роду терапією. Перебування поряд із конями буде заспокоювати вас, а також підвищувати впевненість у собі.

школа верхової їзди

Всі заняття проводитимуться під наглядом інструктора. Тим, хто впевнено тримається в сідлі, дадуть можливість прогулятися кінною трасою в лісі. Брати уроки можуть діти різного віку. Починаючи з 12 років, підлітки будуть їхати на дорослому коні, а до цього віку – на поні. Якщо ви не проживаєте у відпочинковому комплексі, то потрібно буде заплатити окремо за вхід. Вам видадуть сідло та захисний шолом, а інше спорядження (якщо воно вам потрібне) слід брати з собою.

«Бухта Вікінгів» розташована поблизу Львова, тож туди можна дуже швидко добратися. Зручніше їхати власним автомобілем – на території є обладнані майданчики для паркування. У вас буде змога не лише відвідати кінний клуб, щоб навчитись верхової їзди. Спробуйте посмакувати стравами в ресторані, порозважатися на спортивних майданчиках чи в стрілецькому тирі, побувати в спа-центрі, а потім лишитися на ніч у затишних будиночках хюґе або котеджах. Команда відпочинкового комплексу зробить все, аби ваш відпочинок був незабутнім.

катання на конях біля львова

катання на поні у львові

Спортивна школа «Буревісник» (для дітей і підлітків)

У школі «Буревісник» заняття проводяться для дітей, а для дорослих передбачене навчання у приватних школах. Це не просто катання на конях, а можливість стати професіоналами й сповна опанувати майстерність. ДЮСШ проводить набір на секцію кінного спорту для тих, кому виповнилося 10 років (до 13 років). Заняття в закладі – безкоштовні, та обов’язково потрібно буде брати участь у регулярних змаганнях.

Займатися у ДЮСШ можна до 23 років включно, тобто повністю навчання може тривати 13 років. Але це стосується лише тих, хто поєднує заняття із навчанням у школі, коледжі чи університеті. Врахуйте, що за свої кошти вам доведеться купувати підкови для коней, а також спеціальні вітаміни. Така ж ситуація і зі спеціальним спорядженням. Наприклад, треба буде потурбуватися про наявність відповідного одягу та взуття, щіточок чи шолома.

Заняття з верхової їзди проходять тричі на тиждень, якщо це початкова група. Підлітки зі старшої групи відвідують уроки майже щодня – з понеділка по суботу включно. Якщо ви бажаєте записати свою дитину на навчання, то слід заповнити у ДЮСШ відповідну анкету, пройти медичний огляд і отримати страхування.

Кінно-спортивний клуб «Вікторія»

У клубі проводять приватні заняття з верхової їзди. Також там є секції, в які щороку проходить наступний набір. Кататися верхи можна дітям, якім уже виповнилося 8 років. Для цього не обов’язково мати з собою спеціальне спорядження – всім потрібним вас забезпечать безпосередньо на місці.

Доступні місячні абонементи, також є можливість влаштувати прогулянки верхи. Ба більше – клуб «Вікторія» може надати коня в оренду для того, щоб провести фотосесію чи влаштувати відеозйомку у Львові.

Кінно-спортивний клуб Lemberg Horse Club

Всі заняття відбуваються на іподромі в секції 1А. Їх проводять кваліфіковані інструктори, які навчають діток від 4 років. Особливість уроків у тому, що вони проводяться одразу з дорослими конями, навіть якщо дитина ще маленька. За заняттями завжди обов’язково наглядає інструктор.

Тренуватися у клубі можна як дітям, так і дорослим. Тут проходить іпотерапія, також можна просто замовити прогулянки на конях і зробити під час них фотографії. У закладі час від часу проходять змагання. Для того, щоб займатися, не обов’язково мати якесь додаткове спорядження. Клуб неодмінно забезпечить вас усім потрібним.

школа верхової їзди бухта вікінгів

Подаруйте собі чи дитині можливість цікаво та з користю провести час і отримати надзвичайні враження від перебування поряд із чудовими тваринами.

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Де найкраще відсвяткувати весілля у ЛьвовіДе найкраще відсвяткувати весілля у Львові

Весілля – це визначна подія в житті кожної людини. Саме тому дуже важливо провести цей день по-особливому. Для цього необхідно все ретельно спланувати й вдало підібрати місце для святкування. У Львові та області є багато варіантів, але ми запропонуємо вам лише кілька найкращих, аби спростити ваш вибір.

Як організувати та провести конференцію у Львові: ТОП-3 сучасні залиЯк організувати та провести конференцію у Львові: ТОП-3 сучасні зали

Львів вважається містом, у якого значний потенціал у проведенні заходів. Тут функціонує багато компаній і вишів, які часто організовують конференції, дослідження та ділові зустрічі. Відповідальні особи зацікавлені в тому, щоб підібрати максимально відповідне місце для конкретного заходу.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС