phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Як організувати та провести конференцію у Львові: ТОП-3 сучасні зали

Підготовка конференц-залу для проведення події компанії значною мірою нагадує підготовку будинку для прийому гостей. Зазвичай ми докладаємо всіх зусиль, щоб уточнити кожну деталь, і робимо все можливе, щоб гості були щасливі. У випадку ділових зустрічей доводиться зіштовхуватися із більшим викликом, оскільки від організації події буде залежати майбутнє вашого бізнесу.

Львів вважається містом, у якого значний потенціал у проведенні заходів. Тут функціонує багато компаній і вишів, які часто організовують конференції, дослідження та ділові зустрічі. Відповідальні особи зацікавлені в тому, щоб підібрати максимально відповідне місце для конкретного заходу.

Наприклад, вагому роль грає те, скільки людей може розміститися у приміщенні, де воно розташоване та наскільки технічно оснащене. Щоб гостям заходу було максимально комфортно, важливо врахувати ще багато нюансів. Ми розкажемо, чому саме потрібно приділити увагу.

зал для конференції у львові

Дуже важливо, щоб у конференц-залі був порядок. Будь-яке сміття, плями, пил, обшарпані стіни, а також невпорядковані елементи інтер'єру справлять негативне враження. Обов’язково варто потурбуватися про те, щоб у залі було затишно й комфортно. Дуже важливо, щоб меблі та інші елементи декору приміщення були гармонійно розташовані й утворювали єдине ціле.

Якщо в кімнаті для переговорів є квіти або рослини в горщиках, вони повинні бути свіжими. Також важливо звернути увагу на запах: якщо він приємний, то це неодмінно позитивно вплине на запрошених гостей. Не перебільшуйте з використанням освіжувачів повітря, щоб атмосфера в кімнаті не була занадто задушливою. Врахуйте також те, що серед гостей можуть бути алергіки. Зал для конференції повинен бути добре провітрюваний.

Подбайте про необхідне обладнання. Воно має бути підключене належним чином, готовим до використання й перебувати в межах досяжності учасників тренінгу. Будь-яке налаштування (наприклад, проектора чи ноутбука) потребує часу під час лекції та не справляє гарного враження. Гості можуть тоді подумати, що ви погано організовані.

Де провести тренінг у Львові

«Бухта Вікінгів»

Це сучасний відпочинковий комплекс, який розташований дуже близько до Львова. На його території є декілька конференц-залів із різною місткістю. Там можна провести різноманітні заходи – для цього вам нададуть всі необхідні умови. Місткість залів – від шістнадцяти до чотирьохсот осіб.

Гості зможуть приїхати власним транспортом і лишити його на спеціальних місцях, призначених для паркування. Також можна завчасно попросити персонал «Бухти Вікінгів» організувати трансфер до місця події. Ви здатні легко організувати харчування завдяки тому, що на території є ресторан і бенкетні зали. В теплу пору мають попит альтанки.

Перевага відпочинкового комплексу в тому, що там є безліч можливостей цікаво провести час після завершення офіційної частини. Семінари чи інші події можуть втомити, а у «Бухті Вікінгів» можна буде повноцінно відновити свої сили. Це особливо актуально для тих, хто приїхав із далеку та має потребу відпочити з дороги. У комплексі є готель, котеджі та будиночки хюґе, де можна затишно розміститися на ніч.

До вашого розпорядження три гарно облаштовані конференц-зали. «Корпоративний» зможе вмістити до ста двадцяти людей. Це чудове рішення для проведення ділових зустрічей і корпоративів. Його площа – 90 м², ціна оренди – 1500 грн/год або 3500 грн/день.

зал для семінару у львові

У залі «Панорама» комфортно розмістяться не більше двадцяти людей. Це ідеальний варіант для невеличких подій будь-якого формату. Площа приміщення — 25 м². Мінімальний термін оренди – дві години. Година обійдеться 800 грн, а якщо забажаєте орендувати конференц-зал на день, то потрібно буде заплатити 2500 грн.

Для масштабних заходів варто вибрати конференц-зал «Скандинавський». Там зручно розмістяться до чотирьохсот осіб. У відпочинковому комплексі «Бухта Вікінгів» запропонують найкращі умови, щоб провести конференції чи будь-які інші заходи на дуже гідному рівні.

зал для семінару

«Рафаель»

Це зручний готельно-ресторанний комплекс, який розташований у самому Львові. На його території є конференц-зал, у якому можна розмістити від сорока до ста сорока осіб. Там легко організувати харчування, адже на території комплексу діє кілька бенкетних залів, де готують смачні страви української та європейської кухонь.

Окрім конференц-залу є кімната для переговорів, що розрахована на 6-18 людей. У «Рафаелі» на вас чекає висококласний сервіс, сучасне оснащення, а також можливість зупинитися в готельних номерах. Власний транспорт можна залишити на спеціальному паркінгу, що охороняється. «Рафаель» стане чудовим місцем для проведення різноманітних заходів.

Taurus City

Це відносно новий готель у Львові. У його приміщенні є конференц-зал на 50 місць (якщо розмістити людей у форматі «театр»), 27 місць (якщо розсадити всіх П-подібним чином), 30 місць (за круглим столом), 20 місць (якщо сісти, ніби у шкільному класі). Гості зможуть зупинитися у готелі, в якому є тридцять номерів різних класів. Із їхніх вікон відкривається чудовий краєвид на місто.

Для того, щоб провести семінари чи інші події, вам нададуть у розпорядження хороше обладнання. Також буде доступ до Wi-Fi. На перерві можна буде організувати кава-брейк або комплексний обід. Ввечері на гостей за бажання чекатиме фуршет. Організатори можуть подбати про повноцінне харчування на вечір, замовивши його у ресторані. Гості зручно розмістяться у бенкетному залі.

конференц-зал Бухта Вікінгів

Тепер ви знаєте, де провести тренінг чи іншу важливу подію у Львові та області. Бажаємо успіхів в організації заходу. Ми переконані: вам усе вдасться!

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Проведення новорічного корпоративу 2020Проведення новорічного корпоративу 2020

Бажаєте весело та зі смаком зустріти Новий Рік 2020 зі своїми колегами або діловими партнерами? Обираєте зручне і комфортне місце для оригінальної вечірки та зустрічі важливого свята, то потребуєте достатньо місця для великої кількості гостей? Тоді пропонуємо організувати ваш незабутній і вельми цікавий новорічний корпоратив у найкращій локації поблизу Львова – готельно-розважальному комплексі «Бухта Вікінгів».

Де відпочити біля Львова: озера, бази відпочинку, місця біля водиДе відпочити біля Львова: озера, бази відпочинку, місця біля води

Мешканці Львова звикли до того, що в місті часто бувають дощі. Тож по-справжньому теплих і недощових днів улітку доволі мало. Коли вони таки настають, то багато львів’ян шукають можливість провести час на природі. В такі моменти важливо вирішити, куди саме краще їхати. Коли за вікном справжня спека, то більшість надає перевагу поїздкам за місто туди, де поблизу є водойми.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС