phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Проведення новорічного корпоративу 2020

Бажаєте весело та зі смаком зустріти Новий Рік 2020 зі своїми колегами або діловими партнерами? Обираєте зручне і комфортне місце для оригінальної вечірки та зустрічі важливого свята, то потребуєте достатньо місця для великої кількості гостей? Тоді пропонуємо організувати ваш незабутній і вельми цікавий новорічний корпоратив у найкращій локації поблизу Львова – готельно-розважальному комплексі «Бухта Вікінгів».

Це місце з прекрасним розташуванням на лоні природи дозволить вам гарно провести креативний новорічний корпоратив у Львові, насолодитися красою зимових пейзажів і затишним зимовим озером, цікаво розважитися, потанцювати чи поспівати, посмакувати шедеврами від провідних кухарів сучасності і елітними напоями в шикарному банкетному залі.

новорічне свято

Завдяки наявності масштабної та повністю облаштованої території, «Бухта Вікінгів» з радістю приймає великі групи людей та компанії. Тому, якщо вам потрібно організувати корпоратив на новий рік з можливістю комфортного прийому від 50 гостей та більше, тоді вже сьогодні звертайтеся до менеджерів комплексу та бронюйте ресторан, зал для банкетінгу, зручні апартаменти, що відповідають всі вашим забаганкам.

Як організувати новорічний корпоратив?

Щоб організувати корпоратив у ресторані, який обов’язково запам’ятається оригінальними веселощами і вишуканими стравами, достатньо узгодити дату і час заходу, що відбудеться в «Бухті Вікінгів». Також зверніть увагу на те, що команда комплексу відпочинку допоможе розробити та реалізувати креативний сценарій свята та зробить дозвілля ваших працівників або колег найбільш цікавим для кожного.

Роздумуючи над тим, як організувати корпоратив на новий рік 2020, ви можете довіритись професіоналам розважального комплексу, які запропонують:

  • музичну шоу-програму;
  • квести та змагання;
  • групові заняття чи майстер класи;
  • розкішний банкет.

Все залежить від того, якою діяльністю займається ваша компанія, що для гостей буде найцікавішим – приймати участь у виконанні різноманітних завдань чи в конкурсах, співати караоке, великою командою розгадувати квести. Також в комплексі «Бухта Вікінгів» на вас чекає територія СПА, басейн, сауна, прогулянки на конях.

новорічний корпоратив

Як провести новорічний корпоратив?

Провести новорічне свято у компанії кращих друзів або колег, куштуючи делікатеси чи улюблені страви, елітні напої і вишукані десерти, активно розважаючись і танцюючи – все це ви можете зробити, забронювавши місце для свого корпоративу в «Бухті Вікінгів». Для цього обирайте локацію, що найкраще відповідає вашим сподіванням і побажанням.

Де відсвяткувати корпоратив або вечірку для великої компанії необхідно планувати заздалегідь, тому що вдалий захід потребує:

  • ретельної розробки програми;
  • попереднього обговорення меню;
  • запрошення поп-зірок або відомих ведучих (якщо забажаєте);
  • організації поздоровлень з подарунками, привітаннями від Діда Мороза, Снігуроньки.

При цьому слід враховувати кількість осіб, що будуть присутні, їх вік, стать, співвідношення запрошених жінок і чоловіків, хобі чи інші уподобання гостей. Також потрібно узгодити бюджет свята, необхідність бронювання апартаментів, якщо гості будуть залишатися після зустрічі Нового Року ще на якийсь час та будуть потребувати комфортного розташування у номерах.

новорічний корпоратив у ресторані

Цікаві ідеї для новорічного корпоративу

Тож, де провести новорічну ніч у Львові, ви вже визначилися – на вас буде чекати один з найкращих готельно-розважальних комплексів України – «Бухта Вікінгів». А які ідеї доцільно використати при плануванні святкового заходу? Ви можете обирати сценарій самостійно чи скористатися послугами наших фахівців. Для організації цікавого корпоративу доступні різноманітні пропозиції:

  • конкурси та розіграші;
  • майстер класи, квести;
  • оригінальні розважальні програми з феєрверками, мильними бульбашками, фаєр-шоу;
  • тематичні вечірки (стиль 70-90-хх, ретро-дискотека, «Вікінги» чи інше);
  • музикальний супровід від провідних діджеїв;
  • аніматори;
  • Дід Мороз, Снігуронька;
  • карнавал чи маскарад;
  • караоке, танці та не тільки.

новорічна корпоративна вечірка 2020

Організація корпоративної вечірки на Новий Рік

Ваша новорічна корпоративна вечірка буде проводитися в залі з відповідним тематичним оформленням, зручним розташуванням меблів. Завдяки розвиненості інфраструктури комплексу ви будете почуватися дуже комфортно. Для святкового банкету наші кухарі приготують вишукані страви і десерти, кенді бар, ваші улюблені напої.

Вирішити, яким має бути цей вечір для вашої великої компанії та все гарно спланувати, можна вже зараз. Зателефонуйте в «Бухту Вікінгів» чи завітайте до нас у зручний час, щоб домовитися про бронювання, узгодити бюджет, обрати кращу ідею для неймовірної вечірки на Новий Рік 2020.

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Де відпочити біля Львова: озера, бази відпочинку, місця біля водиДе відпочити біля Львова: озера, бази відпочинку, місця біля води

Мешканці Львова звикли до того, що в місті часто бувають дощі. Тож по-справжньому теплих і недощових днів улітку доволі мало. Коли вони таки настають, то багато львів’ян шукають можливість провести час на природі. В такі моменти важливо вирішити, куди саме краще їхати. Коли за вікном справжня спека, то більшість надає перевагу поїздкам за місто туди, де поблизу є водойми.

Де постріляти у Львові та області?Де постріляти у Львові та області?

Час від часу виникає потреба вивільнити емоції та вибрати для цього якусь нестандартну розвагу. Чудове рішення – відвідати стрілецький тир. У Львові та в області є кілька місць, де можна постріляти в мішені у своє задоволення.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС