phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Де постріляти у Львові та області?

Час від часу виникає потреба вивільнити емоції та вибрати для цього якусь нестандартну розвагу. Чудове рішення – відвідати стрілецький тир. У Львові та в області є кілька місць, де можна постріляти в мішені у своє задоволення.

Це прекрасна розвага для всіх любителів бойовиків і тих, хто хоче дослідити невідоме. Для чоловіків це буде можливістю продемонструвати свою мужність. Жінки, які люблять ламати стереотипи й брати на себе ініціативу, теж оцінять можливість постріляти.

Стрілецький тир Бухта Вікінгів

Наша команда пропонує вам багато варіантів для того, щоб весело провести час. Якщо вас цікавить стрільба, то на спеціальних майданчиках можна перевірити свою влучність і отримати неперевершені враження.

У вашому розпорядженні буде різноманітна зброя з різними калібрами. Ви, безумовно, відчуєте незабутній прилив адреналіну, якщо вирішите провести час у стрілецькому тирі. Виберіть для себе зброю, прицільтеся й відчуйте особливі сильні емоції. Ви навчитеся максимально концентруватися й контролювати свої нерви.

тир у львові

Багатьом ще змалечку подобається стріляти з іграшкових пістолетів. Ми дорослішаємо, а розваги лишаються, хоча і стають більш серйозними. Замість іграшок застосовується вже реальна зброя. Якщо вам до душі такий формат відпочинку, то варто підшукати місця, де є можливість постріляти. Для цього можна відвідати стрілецький клуб у Львові або відпочинковий комплекс «Бухта Вікінгів», який розташований поблизу міста.

У комплексі діє сучасний стрілецький тир. Там розміщені мішені для стрільби зі справжнього пістолета. На території важливо дотримуватися спеціальних правил, аби використання зброї було безпечним. Ви дізнаєтеся, як правильно тримати пістолет і застосовувати його максимально ефективно, а також те, як краще натискати на курок. Персонал «Бухти Вікінгів» допоможе вам зорієнтуватися й дасть відповіді на ваші питання.

стрілецький тир біля львова

Стріляючи з пістолета чи автомата Калашникова, ви відчуєте багато емоцій. Це прекрасна нагода отримати нові враження та навіть пройти певну психологічну терапію, адже завдяки стрільбі ви виплеснете негативні емоції та зможете позбутися стресу. Окрім звичних мішеней відвідувачі відпочинкового комплексу побачать тарілки. Стріляючи в них, можна урізноманітнити процес і зробити його цікавішим.

Стрільба – це екстремальна розвага, завдяки якій можна перевірити точність зору, вправність ваших рухів, фізичну силу та швидкість реакцій. Стріляти по тарілках до вподоби і початківцям, і тим, хто вже має подібний досвід. Що професійна зброя, що тарілки, дозволять вам відчути новий спектр емоцій і зарядитися адреналіном.

Завітати до стрілецького тиру варто і професіоналам, і новачкам. Інструктори порадять вам, як опанувати майстерність стрільби чи покращити свої навички. Відпочинковий комплекс чекає на вас – кличте родичів і друзів, аби вони склали вам компанію. Також це цікава розвага для корпоративного відпочинку. Ви дізнаєтеся, як потрібно влучно стріляти по мішенях із різної вогнепальної зброї. Завдяки інструкторам у «Бухті Вікінгів» ви зможете краще опанувати стрілецьку майстерність.

Де можна постріляти з вогнепальної зброї?

 

Пневматичний тир

Незалежно від того, чи ви маєте досвід, сміливо вирушайте до пневматичного тиру в Бухті Вікінгів. Це місце, де часто проводять час як любителі, так і професіонали будь-якої статі. Завдяки інструкторам можна опанувати майстерність стрільби з пневматичної зброї – з нуля чи покращити свої вміння.

Ціна за 1 постріл з пневматичної рушниці – 5 грн

стрільба з пневматичної зброї

Вогнепальний тир

Постріляти з автомата АКМ – це мрія багатьох ще з дитинства. Львів подарує таку можливість, якщо ви завітаєте до вогнепального тиру «Бухти Вікінгів». Армії різних країн вже встигли високо оцінити цю зброю. Характеристики автомата Калашникова справді вражають, при тому що він має просту конструкцію та дуже надійний. Саме через це АКМ став одним із найпопулярніших видів вогнепальної зброї.

стрільба з вогнепальної зброї

Стрільба з пістолета

Це захоплення для сміливих чоловіків і жінок. У тирі ви зможете постріляти з пістолета, здобувши нові навички чи покращивши їх. Головне – дотримуватися техніки безпеки та дослухатися до інструктора.

Ціна за 1 постріл з пістолета 9 мм – 40 грн

Ціна за 1 постріл з дрібнокаліберного пістолета – 30 грн

стрільба з пістолета

Стендова стрільба

Це один із видів стрілецького спорту. Ви зможете постріляти з рушниць на відкритому стрільбищі. Також охочі матимуть можливість відчути себе у середньовіччі, взявши до рук арбалет чи лук. Такий відпочинок на природі буде до вподоби багатьом, особливо якщо влаштувати змагання з друзями.

тир у львові

Тир для дітей

У «Бухті Вікінгів» ніколи сумувати ні дорослим, ні малим – тут кожен знайде розвагу собі до душі. Поки батьки вправляються у стрільбі з пістолетів і автоматів, діти можуть перевірити свою влучність у спеціальному тирі. Він гарантує безпеку та дарує яскраві враження.

Де постріляти з лука та арбалета?

Відпочинковий комплекс «Бухта Вікінгів» запрошує постріляти усіх охочих не лише з пістолета, автомата Калашникова чи пневматичної зброї. До ваших послуг також стрільба з лука та арбалета. Ви немовби перенесетеся назад у часі, коли було заведено використовувати таку зброю. Уважно прицільтеся й сфокусуйтеся на мішені, щоб стати вправним стрільцем.

стрільба з лука

Це незвичайний формат відпочинку, який багатьом до вподоби. Запросіть близьких позмагатися з вами й вцілити у мішень якомога точніше. Такі розваги подарують багато прекрасних вражень. Варто навідатися до стрілецького тиру «Бухти Вікінгів», щоб відчути себе майстерними лучниками. Завітайте до передмістя Львова у будь-який зручний для вас час. Команда бази відпочинку чекатиме гостей, аби забезпечити вам незабутнє дозвілля.

Які ціни у стрілецькому тирі Бухти Вікінгів?

Передбачені спеціальні тарифи за 1 постріл:

  • стрілянина по тарілках – 40 грн;
  • з пістолета 9 мм – 40 грн;
  • з дрібнокаліберного пістолета – 30 грн;
  • стрілянина в тирі з АКС чи помпової рушниці – 50 грн;
  • з дрібнокаліберної гвинтівки – 30 грн;
  • з пневматичної рушниці – 5 грн;
  • з особистої зброї та своїми патронами – 20 грн;
  • стрільба з лука (від 30 хвилин) – 100 грн.

Запрошуємо вас завітати у сучасний тир у Львові на території відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів»! Ви отримаєте багато приємних вражень, нові навички, а також можливість провести дозвілля з близькими людьми. Хай ваші вихідні чи відпустка будуть насиченими на оригінальні розваги та яскраві емоції. Ми зробимо все для того, щоб ви були задоволені відпочинком і хотіли повертатися до нас знову і знову.

тир бухта вікінгів

Куди ще можна піти постріляти у Львові? 

 

"Львівский стрілецький клуб"

Окрім відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів», це також можна зробити у «Львівському стрілецькому клубі». Він існує вже понад 10 років і розташований у місті Львів. Мета закладу – популяризувати стрільбу з вогнепальної зброї, а також пропагувати відповідальне та безпечне поводження з нею.

У тирі є п’ять вогневих позицій, вони мають зручне керування мішенями. Через те, що мішені – рухомі, їх можна ставити на потрібну відстань (до п’ятдесяти метрів). Є можливість стріляти зі зброї різного калібру. Рухомі мішені можуть швидко пересуватися, а це чудова нагода за незначний період випробувати, наскільки «тверда» у вас рука й точний зір.

Для того, щоб перевірити майстерність, не обов’язково користуватися зброєю, яку надає тир. Ви можете взяти власну, якщо маєте таку змогу та бажання. У самому тирі є понад тридцять одиниць зброї, серед них – пістолети, карабіни, гвинтівки, рушниці та пневматика. Ви зможете також вибрати і мішень залежно від зброї та вподобань – військову, спортивну, спецназівську, мисливську чи ту, яка призначена для пневматичного виду зброї.

стрільба з поістолета у львові

Інструктори клубу мають значний досвід у стрільбі. Вони врахують особливості зброї та встановлять приціли, застосовуючи холодну пристрілку і втративши мінімум набоїв. Ви зможете вивчити нові прийоми та методи для того, щоб стріляти швидко, а також змоделювати ситуації, коли можна правомірно застосовувати зброю з метою самооборони.

Перевірте свою зброю та спробуйте пристрілятися з коліматорного або оптичного прицілу на станках. Завдяки тому, що весь штат клубу – кваліфікований, там регулярно проводять різні майстер-класи. Можна потрапити на них разом із групою чи замовити індивідуальний. У клубі часто проводять корпоративи, влаштовуючи невеличкі змагання. Це можливість не лише цікаво провести час, а й отримати корисні навички.

За бажання ви можете записатися на постійні клубні курси, де можна вивчити матеріальну частину спеціальних засобів і зброї. Ви дізнаєтеся про те, як потрібно правильно поводитися зі зброєю та застосовувати її. Після завершення учні матимуть відповідну довідку, яка обов’язкова для того, щоб отримати дозвіл на придбання зброї.

Для бронювання тиру "Бухта Вікінгів" телефонуйте за номером +38 067 512 55 55

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Де відсвяткувати день народження у Львові?Де відсвяткувати день народження у Львові?

Напередодні важливого для нас свята багато хто задумується, як і де його краще провести. Ми можемо шукати різноманітні сценарії для проведення часу, перебуваючи в очікуванні своєрідного дива. Хочеться, аби святкування дня народження принесло тільки найкращі враження, а спогади про нього залишались яскравими ще довгий період.

Де можна ловити рибу у львівській області?Де можна ловити рибу у львівській області?

Як тільки ви відчуєте смак задоволення після успішної риболовлі вперше, ви навряд чи зможете зупинитися. Навпаки, ви захочете ловити рибу навіть узимку. Звісно, бажано мати для цього і відповідний інвентар. Важливо правильно його вибрати, утримувати, збирати й, зрештою, використовувати за призначенням.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС