phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Де відсвяткувати день народження у Львові?

Напередодні важливого для нас свята багато хто задумується, як і де його краще провести. Ми можемо шукати різноманітні сценарії для проведення часу, перебуваючи в очікуванні своєрідного дива. Хочеться, аби святкування дня народження принесло тільки найкращі враження, а спогади про нього залишались яскравими ще довгий період.

Львів вважається одним із найгарніших і романтичних українських міст. Це закуток цікавих подій і особливої атмосфери. Кожна будівля та вузенька вуличка в центрі надають місту унікальний шарм і підкреслюють його затишок. Львів має багату історію та приховує чимало легенд і загадок.

Іменини в цьому місті можуть стати для вас надзвичайною пригодою, незалежно від того, в яку пору року ви навідаєтеся туди. У цій статті ми підкажемо найкращі місця для проведення знакової для вас чи ваших близьких події. Дізнайтеся, де відсвяткувати день народження, аби гарантовано подарувати позитивні емоції собі та гостям.

святкування дня народження

Святкувати у Львові визначні дати бажають не тільки мешканці міста. Сюди приїжджають багато людей із інших міст і навіть країн. Вони проводять тут вихідні чи навіть повноцінну відпустку. Якщо ви – гість Львова, то варто подумати про те, де зупинитися. Ми знаємо місце, де можна найкраще поєднати відпочинок із розвагами та святкуванням. Воно й посідає перше місце в нашому списку.

Як відсвяткувати день народження найкраще?

 

Відпочинковий комплекс «Бухта Вікінгів»

Саме там буде чудова нагода сповна відпочити. «Бухта вікінгів» пропонує безліч варіантів для проживання, харчування та розваг. Ви зможете зупинитися там у затишному будиночку хюґе, котеджі чи готелі – залежно від ваших уподобань, розміру компанії та бюджету. На території навіть є можливість поставити кемпінг або приїхати туди караваном – відпочинковий комплекс надасть всі умови для вашого комфортного перебування.

день народження бухта вікінгів

Якщо не знаєте, де відсвяткувати день народження у Львові чи області, то краще їхати до «Бухти Вікінгів». Ви зможете зупинитися там на ніч чи лишитися на кілька діб. Комплекс надає стільки можливостей для відпочинку, що їхати звідти зовсім не хочеться. Святкування можна організувати у ресторані, бенкетному залі чи затишній альтанці. Команда кращих кухарів приготує для вас смачні страви та підбере вишукане меню, враховуючи ваші побажання та пропозиції.

На території «Бухти Вікінгів» є кінний клуб, тож разом із гостями можна буде покататися верхи. Для любителів поплавати чи позасмагати теж є чудова пропозиція – відвідати гарно облаштований пляж і поніжитися на сонці. Тим, хто цінує активний відпочинок, слід завітати на спортивні майданчики чи взяти в оренду ролики, веломобіль або велосипед.

До ваших послуг – сучасний спа-комплекс, російська баня на озері та фінська лазня з чаном. У «Бухті Вікінгів» можна також пограти у пейнтбол, постріляти в тирі чи весело провести час у мотузковому парку. Ви знайдете багато розваг як для дорослих, так і для дітей, тож туди можна сміливо приїжджати разом із малечею.

Відпочинковий комплекс «Бухта вікінгів» – це місце, яке поєднує в собі все, що потрібно для гарного проведення свята. Він розташований поблизу Львова, має дуже зручний доїзд і місця для паркування. І ви, і ваші гості будуть у захваті від того, як проведете там час. Команда «Бухти Вікінгів» зробить усе для того, аби день народження став дійсно незабутнім і подарував усім багато яскравих і позитивних емоцій.

день народження у ресторані

Після відпочинку в комплексі або перед ним можна розважитися й у самому місті Лева. Воно має чимало таємниць, а для того, щоб їх відкрити, потрібен час. Тож насолоджуйтеся прогулянками, нікуди не поспішаючи. На вас чекає безліч вражень: ви відчуєте і щире захоплення, і здивування, і натхнення. Ця насичена палітра емоцій змушує повертатися до Львова знову і знову. Це місто ніби закохує в себе, часто – з першого погляду.

день народження у ресторані біля львова

день народження в альтанці

Площа Ринок

Саме з неї слід розпочати прогулянку й повноцінне знайомство зі Львовом. Це головне місце у старій частині міста. Ви побачите тут надзвичайно гарні архітектурні пам’ятки та багато різноманітних закладів. Це можуть бути музеї, кав’ярні, ресторани та сувенірні магазини. З вами можуть привітатися живі скульптури, з якими є багато охочих сфотографуватися. Всіх заворожує велич старих споруд і приязність мешканців міста.

На площі Ринок можна буде замовити екскурсію в гіда чи сісти у спеціальний екскурсійний чудо-поїзд. Долучившись до групи туристів, ви зможете почути багато легенд і реальних фактів про місто. Наприклад, раніше на головній площі могли селитися лише ті верстви населення, які представляють знать. Зараз площа Ринок, як і впродовж багатьох століть, залишається справжнім центром життя Львова – спробуйте відчути це.

Міська ратуша

Чому би на день народження у Львові не піднятися на ратушу? Вона розташована в самому центрі міста – на тій же площі Ринок. Саме звідти можна милуватися краєвидами та побачити Львів із висоти: він буде, немов на долоні. Висота споруди – 65 метрів, тож готуйтеся підійматися численними сходами. Те, що ви побачите, коли підніметеся на вершину, однозначно варте такого підйому.

Львівська ратуша вважається найвищою в Україні. Тож якщо підніметеся на неї, то вас можна буде назвати справжніми сміливцями. Ви отримаєте і заряд адреналіну, і естетичне задоволення. Ратуша – це обов’язковий пункт, який хоч раз слід відвідати у Львові.

Італійський дворик

Це дуже гарне місце, яке дійсно нагадує Італію. Дворик розташований у самому центрі міста, його створили ще в шістнадцятому столітті. Творці намагалися зробити так, аби своїм виглядом місце було схожим на італійську терасу. Першочергово його проектували як зону для відпочинку.

Влітку там доставляють столики, за якими можна посидіти, замовивши щось смачненьке до кави. Тут дуже люблять фотографуватися молодята, а ви можете зробити кілька пам’ятних фото до іменин. Це справді унікальна пам’ятка, яку варто відвідати.

Театр опери і балету ім. Соломії Крушельницької

Це місце гарантовано сподобається поціновувачам мистецтва. І не обов’язково – театрального. Театр – справжня пам’ятка архітектури, він вважається візитівкою міста. Навіть якщо ви не маєте бажання чи змоги відвідати виставу, варто побувати всередині будівлі.

Ввечері там відбуваються заходи, а вдень – проводять екскурсії, тож є можливість роздивитися не лише екстер’єр, а й інтер’єр легендарного театру. Чому б не провести свій день народження саме так? Фойє прикрашає оригінальна ліпнина, а сама зала вражає своєю вишуканістю. Приміщення також декороване гарними картинами. На вас чекають справжні архітектурні дива, тож порадуйте себе у такий визначний для вас день.

Високий замок

Як щодо того, щоб побачити надзвичайну панораму Львова, яка більше не має аналогів? Це можна зробити саме на дні народження, щоб сповнити його незвичайними враженнями. Підніміться на гору, яка відома під назвою «Високий замок». Її висота – 413 метрів, тож готуйтеся витратити трохи часу і сил, аби дістатися до вершини.

Раніше на горі був справжній замок, але до наших днів він не зберігся. Та навіть попри це туди варто підійнятися. На вас чекає широкий оглядовий майданчик, який розташований на найвищій точці гори. Туди часто приходять на заходи сонця чи для того, щоб зустріти світанок. Високий замок – улюблене місце не тільки туристів, але й місцевих жителів.

Музей пивоваріння

Під час святкування часто знаходиться місце алкоголю. Можна поєднати приємне з корисним і відвідати музей пивоваріння. Там ви дізнаєтеся, як був створений найбільш відомий український бренд пива та зможете потрапити на дегустацію хмільного напою. Для цього нещодавно відкрили спеціальний відділ, тож мандрівники зможуть втамувати там свою цікавість.

Ви побачите давні кухлі та бочки. Неквапом оглядайте знаряддя й різноманітне приладдя, завдяки якому варили пиво у давнину. У Львові його почали виготовляти ще три століття тому – в 1715 році, а традиція пивоваріння залишилася й закріпилася до сьогодення. Відвідайте музей пивоваріння, щоб день народження був сповнений драйву та колориту.

Львівська майстерня шоколаду

Шоколад – один із брендів міста Лева, тож обов’язково варто його спробувати. До того ж там часто проходять фестивалі, пов’язані з цим смаколиком. Майстерня шоколаду – чудове місце для того, щоб спробувати оригінальні солодощі та запастися силами для подальшої прогулянки містом.

Квест-клуб

Ті, кому до душі активний відпочинок і загадки, мають оцінити розваги у квест-кімнатах. На вас чекають різні екстремальні та цікаві ігри, тож святкування буде сповнене новими фарбами. Ви зможете відшукати приховані коди й спробувати відкрити таємницю. Для гравців розроблені спеціальні квести містом, які можуть стати чудовою основою для побудови команди.

день народження за містом

Львів підготує для вас безліч сюрпризів і причарує своєю атмосферою. Там точно варто відсвяткувати день народження, якщо ви бажаєте отримати багато яскравих вражень і незабутніх спогадів. Бажаємо вам чудово провести час у Львові!

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Де можна ловити рибу у львівській області?Де можна ловити рибу у львівській області?

Як тільки ви відчуєте смак задоволення після успішної риболовлі вперше, ви навряд чи зможете зупинитися. Навпаки, ви захочете ловити рибу навіть узимку. Звісно, бажано мати для цього і відповідний інвентар. Важливо правильно його вибрати, утримувати, збирати й, зрештою, використовувати за призначенням.

Куди поїхати на вихідні за Львів: 5 найкращих ідей Вашого вікендуКуди поїхати на вихідні за Львів: 5 найкращих ідей Вашого вікенду

Жителі Львова часто втомлюються від гамору міста й на вихідних мають бажання поїхати кудись подалі від метушні. Та й багатьом просто хочеться внести трохи різноманітності до нудних і одноманітних буднів. Для того, щоб відпочинок приніс вам багато позитивних емоцій, потрібно вдало підібрати місце, куди поїхати на вихідні.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС