phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Куди поїхати на вихідні за Львів: 5 найкращих ідей Вашого вікенду

Жителі Львова часто втомлюються від гамору міста й на вихідних мають бажання поїхати кудись подалі від метушні. Та й багатьом просто хочеться внести трохи різноманітності до нудних і одноманітних буднів. Для того, щоб відпочинок приніс вам багато позитивних емоцій, потрібно вдало підібрати місце, куди поїхати на вихідні.

Ми підготували декілька цікавих локацій, які варті уваги. Саме там ви зможете цікаво провести час як наодинці, так і з компанією. Поїздка до цих місць повинна подарувати вам лише приємні враження, тож шукайте можливість якомога швидше вибратися за місто.

«Бухта Вікінгів»

Це ідеальне місце для сімейного відпочинку, проведення часу разом із друзями або наодинці. Ба більше – там часто організовують різноманітні заходи: конференції, тренінги, семінари, корпоративи, також проводять святкування дня народження чи весілля. Пропозиції «Бухти Вікінгів» мають значний попит у всі сезони не лише серед львів’ян, а й жителів інших міст поблизу.

Куди поїхати на вихідні біля Львова.

Територія комплексу – 12 гектарів. Там є два озера, де можна купатися біля Львова, мотузковий парк, спортивні майданчики, стрілецький тир, спа-центр і кінний клуб. Всього нараховується понад пів сотні розваг. Харчування для вас забезпечать у ресторані чи бенкетних залах.

Вдень у теплу пору ідеально – відпочити на пляжі, поплавати та порибалити у водоймах, а також влаштувати посиденьки з компанією в альтанках. Для ночівлі можна комфортно розміститися в готелі, котеджі чи будиночку хюґе. У комплексі діють різні вигідні пропозиції з приємними бонусами для відпочивальників.

«Бухта Вікінгів» розташована недалеко від Львова. Там люблять проводити час і діти, і дорослі. Все тому, що кожен завжди обов’язково знаходить розвагу собі до душі – незалежно від часу перебування чи пори року. Туди можна приїхати як на кілька годин, так і на вихідні чи відпустку.

Тож якщо ви запланували вихідні біля Львова взимку, де їх провести – хай не буде для вас складним питанням. Персонал «Бухти Вікінгів» зустріне вас із усмішкою та в будь-який сезон створить максимально сприятливі умови для того, аби для вас і ваших близьких відпочинок був дійсно особливим.

Куди поїхати на вихідні зі Львова.

Вихідні біля Львова.

Куди поїхати на вихідні недалеко від Львова.

Відпочинок біля Львова.

Парк розваг “Уруру”

Ідеальною локацією для сімейного відпочинку, на яку можна поїхати на вихідні зі Львова, є парк розваг Уруру. Це, напевно, єдине місце в Україні, де представлені реалістичні макети динозаврів у натуральну величину. Кожен з експонатів продуманий до деталей: шкіра, зуби, колір та загальний вигляд тварин відповідає дійсності. Поїздка в парк розваг із динозаврами буде не тільки цікавою, а пізнавальною.

Парк динозаврів в Уруру.

Динозаври в парку “Уруру” анімовані. Тому спостерігати за всіма видами цих давніх жителів буде надзвичайно цікаво не тільки дітям, але й дорослим. Експозиція включає як маленьких динозавриків, так і дорослих особин. Крім макетів динозаврів, у парку є “діючі” вулкани, які імітують виверження за допомогою викиду хмар речовини, схожої на дим. 

Якщо Ви шукаєте куди поїхати біля Львова з дітьми, щоб відновити сили і відпочити на природі, ― Уруру стане ідеальним місцем. Парк знаходиться на території лісу. Тому, якщо Вам набрид гамір міста, забруднене повітря, постійний рух ― “Уруру” дозволить Вам насолодитися тишею та спокоєм.

Якщо ж Ви любите активний відпочинок, до Ваших послуг сітчастий парк. Сітки, натягнуті посеред лісу, виконують роль батутів. Якщо у Вас накопичилося багато енергії ― тут можна її звільнити. Як дітлахи, так і дорослі обожнюють стрибати на батутах. Все ще думаєте, куди поїхати з дитиною біля Львова? Не вагайтеся, парк розваг з виставкою динозаврів сподобається всім.

Розваги в парку Уруру.

На батутах розваги в “Уруру” не закінчуються. У парку присутні безліч гірок, з яких можна спускатися, а також зручні гойдалки. Таким чином, в одному місці є все для цікавого та активного відпочинку дітей всіх вікових категорій, а також їх батьків.

Тільки в Уруру Ви можете спробувати себе в ролі золотошукача. У парку є спеціально обладнані шахти для видобутку цього дорогоцінного металу. Також в цьому місці дітям надається унікальна можливість пограти в пісочній і водній зоні, і полазити по дивовижних баштах. У захват дітей призводить ще одна фішка Уруру ―  водне містечко з плотами. Таких цікавих розваг Ви не знайдете ні в одному парку біля Львова. 

На одинадцятигектарній території Уруру також знаходиться тюбінг-парк: у Вас є виняткова можливість спуститися з високої гірки на спеціальній надувний камері в будь-яку пору року. Тут є траса з поворотом для любителів адреналіну, а також більш полога, сімейна.

Тюбинг в парку розваг Уруру.

Варто зазначити, що при реалізації проекту парку були дотримані всі вимоги техніки безпеки. Качелі та гойдалки виготовлені без використання металу, тому можна не хвилюватися про те, що дитина отримає травму. Уруру це ідеальне місце, якщо Ви шукаєте де відпочити з дітьми біля Львова.

Де знаходиться парк розваг Уруру? Його можна знайти на території відпочинкового комплексу "Бухта Вікінгів", де також можна забронювати житло  (вул. Лісова, 14, Старе Село у Львівській області).

Зв'язатися з працівниками парку Уруру можна по телефону +38 (067) 512 5555. Детальніше ознайомитися з пропозицією парку можна на Фейсбук сторінці та на сайті

Гора Парашка

Це доволі відома гора у Карпатах, з її вершини можна побачити Львів. Вона розташована на відстані приблизно сто кілометрів від обласного центру. Взагалі карпатські гори приваблюють багатьох мандрівників і туристів. Коли у Львові сонячно, то мешканці міста можуть побачити вершини відомих Сколівських Бескидів. Найвищою з них і є та, яка й належить горі Парашка. Її висота – 1268 метрів. З вершини відкриваються гарні краєвиди, звідти дуже зручно спостерігати за мальовничими панорамами. Особливою природа постає тут зранку, коли низовину вкриває білий густий туман. Є можливість почати сходити на гору з кількох сторін хребта: або від м. Сколе, або він с. Корчин. Вас приведе до вершини вже протоптана стежина. Не так далеко від села ви зможете побачити гарний водоспад під назвою Гуркало.

До цих двох населених пунктів ходять рейсові автобуси. Вони курсують від автостанції на вул. Стрийська. Також від Львова ходять потяги та електрички. До Корчина потрібно буде їхати зі Сколе, сівши на рейсовий автобус. На місці можна домовитися з приватними перевізниками й таким чином забезпечити собі чи компанії трансфер до потрібного місця.

Якщо ви хочете їхати власною машиною, то зі Львова рухайтеся до м. Сколе. Щоб підкорити вершину Парашки, цілком має вистачити дня (світлового), якщо ви запланували мандрівку влітку. Поблизу Сколе розташовано багато об’єктів, які приваблюють туристів. Тож це чудовий привід залишитися там ще на кілька днів. Ви зможете зупинитися у приватних садибах і місцевих готелях.

 

Трускавець

Це місто у Львівській області, яке відоме своїми унікальними джерелами з мінеральними водами. Їхні властивості називають цілющими, тому до Трускавця з’їжджаються не лише з усієї України, а й і з інших країн. Місто вважається лікувальним курортом. Воно розташоване у передгір’ї відомих Карпат (на відстані від Львова – близько ста кілометрів).

Перші бальнеологічні заклади з’явилися більше ніж сторіччя тому. Вже тоді люди відчули ефект від різноманітних водних процедур. Найбільш відома вода Трускавця називається «Нафтуся». Взагалі в місті можна спробувати різні види мінеральної води, які відрізняються складом і смаком. Перш ніж вживати її або проходити якісь процедури, обов’язково потрібно проконсультуватися з лікарем.

Якщо ви вирішите зупинитися у санаторії, спеціалісти повинні провести обстеження й призначити вам індивідуальний курс лікування. У Трускавці є багато закладів, де можна відпочити, полікуватися й просто покращити стан здоров’я й пройти лікувальні процедури з профілактичною метою. Також у місті ви знайдете чимало розваг.

Доїхати до курорту легко на рейсовому автобусі, який вирушає з головного львівського автовокзалу. Також туди їздить декілька потягів. Якщо ви виберете поїздку автомобілем, то рухайтеся трасами Т1416, Т1402. Для того, щоб ознайомитися з містом і продегустувати різні види води, зазвичай вдосталь і одного дня. Та для того, аби перебування у Трускавці принесло більше користі, краще скористатися послугами місцевих готелів або вілл і лишитися там на довший термін.

Добромильська фортеця

Споруда вважається найвищою серед тих, що відомі у Львівській області. Добромиль – доволі гарне містечко серед гір. Воно розташоване недалеко від кордону з Польщею. Коли надзвичайні краєвиди поєднуються з виглядом старовинного замку, це справляє непередаване враження на туристів. Така картина варта того, аби завітати туди за нагоди, наприклад, вибравши для цього якісь вихідні.

Не можна сказати, що замок розташований близько біля Львова, адже обласний центр від Добромиля відділяє трохи більше ніж сто кілометрів. Містечко славиться своєю історією, згадки про нього час від часу зустрічаються у творчості різних письменників. За чотири кілометри від Добромиля є Сліпа Гора, де і можна подивитися на замок Гербуртів. Він вважається пам’яткою архітектури шістнадцятого сторіччя.

У середині 15 століття на місці нинішньої споруди був дерев’яний замок. Трохи згодом він був перебудований у фортецю з каменю, яка призначена для оборони. Та її не вдалося зберегти до сьогодення. Тож зараз туристи споглядають лише руїни будівель, які вціліли. Це в’їзна брама, мури, вежа та криниця.

Фортеця вважається найбільш високою та віддаленою від обласного центру спорудою на Львівщині. Якщо ви приїдете туди за хороших погодних умов, то, швидше за все, зможете побачити звідти Перемишль і Самбір. Зі Львова до Добромиля курсують рейсові автобуси, також є можливість доїхати поїздом або електричкою. Тоді слід дістатися Старого Самбора, а вже там пересісти до автобуса, що йде безпосередньо до Добромиля.

Водоспад Кам’янка

Як тільки настає перша спека, мешканцям Львова кортить вибратися кудись поближче до водойм. І навіть якщо покупатися не буде змоги, яка ж насолода – побути біля води, насолодитися шумом гірських річок і змочити ноги у холодній кришталевій воді. А чого варта прохолода пахучого лісу з хвойних дерев і краєвиди гірських хребтів.

Уявили? Це мальовниче поєднання можна побачити й відчути, якщо поїхати до водоспаду Кам’янка. Він належить до Національного природного парку. Водоспад у «Сколівських бескидах» утворений завдяки річним порогам поблизу села Кам’янка на Львівщині. Він – одно каскадний, має загальну висоту понад сім метрів.

Поблизу водоспаду дуже гарно, звідти відкриваються надзвичайні панорамні види на гори та кам’яні скелі. Поблизу є галявинка, де можна поставити намети й розпалити багаття. Візьміть із собою щось перекусити, аби влаштувати там пікнік. І хоч одного дня цілком достатньо для того, аби намилуватися водоспадом і дослідити околиці, за бажання ви зможете зупинитися у місцевому готелі чи приватній садибі.

Зі Львова зручно добиратися до Кам’янки на рейсових автобусах, які йдуть через Стрий. Варто вийти в цьому місті, щоб пересісти на маршрутку вже до села. Також можна зійти з автобуса у м. Сколе й пройтися пішки пару кілометрів. Якщо вам зручніше добиратися машиною, то розпочніть свою поїздку зі Львова, вибравши трасу Е50/Е471/М06. Вам потрібно доїхати до с. Дубина, а потім звернути ліворуч – дорога вестиме вже безпосередньо до водоспаду.

Озеро біля Львова.

Вихідні біля Львова.

Тепер ви знаєте місця та бази відпочинку біля Львова, куди поїхати однозначно варто. Можна щовихідних змінювати локацію на нову. Так ви зможете відкривати мальовничу Львівщину і організувати для себе, сім’ї та друзів незабутній відпочинок.

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Де найкраще посмажити шашлик на природі біля Львова?Де найкраще посмажити шашлик на природі біля Львова?

Для того, щоб ваші вихідні були вдалими, краще запланувати їх заздалегідь. Ви любите посидіти біля багаття, насолодитися відпочинком на природі, вдихати запахи квітів і щойно посмажених шашликів? Якщо так, то для відпочинку біля вогню слід пошукати спеціальні місця.

ТОП-6 місць для катання на роликах у Львові та областіТОП-6 місць для катання на роликах у Львові та області

Покататися на роликах — це гарний спосіб провести дозвілля як наодинці, так і з друзями чи сім'єю. Такий відпочинок буде веселим, активним і корисним для здоров'я. Ви зможете покращити свій фізичний стан і отримати нові навички чи вдосконалити їх. Під час катання активізується багато груп м'язів, а також розвивається координація.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС