phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Де найкраще посмажити шашлик на природі біля Львова?

Для того, щоб ваші вихідні були вдалими, краще запланувати їх заздалегідь. Ви любите посидіти біля багаття, насолодитися відпочинком на природі, вдихати запахи квітів і щойно посмажених шашликів? Якщо так, то для відпочинку біля вогню слід пошукати спеціальні місця.

Львів’яни переважно їдуть до області й влаштовують пікніки на галявинах біля водоймищ. Зважайте на те, що відпочинок із вогнем можливий лише в особливих місцях. Тих, які обладнані спеціально для того, щоб розпалювати там вогнища. Інакше є ризик отримати штраф, а це напевне зіпсує відпочинок.

Тих відпочивальників, котрі порушують правила пожежної безпеки у зоні лісу, притягують до адміністративної відповідальності. У таких випадках можуть виписати штраф (від вісімнадцяти до п’ятдесяти одної гривні). Порушникам, які розпалюють багаття на луках, пасовищах або стерні, потрібно буде сплатити від ста сімдесяти до трьохсот сорока гривень. Адміністративні особи отримають ще вищий штраф – до тисячі двохсот гривень.

 

Куди поїхати на шашлики неподалік Львова?

 

«Бухта Вікінгів»

Для цього чудово підійде база відпочинку «Бухта Вікінгів». Вона розташована поблизу Львова – в десяти кілометрах. На її території є чимало місць, де дозволено розводити багаття. На вас чекають чудові вихідні, якщо ви виберете цей відпочинковий комплекс.

Влаштуйте дружні посиденьки, щоб посмажити шашлики та сповна розважитися. Готуйте м’ясо та закуски – і смакуйте ними у затишних альтанках. Є конструкції різної місткості та дизайну, тож ви зможете вибрати ту, яка найкраще підійде для вашої компанії та відповідатиме вашому смаку.

Ви зможете пограти у різні спортивні ігри, а також пейнтбол. Є змога постріляти в тирі з пістолета, автомата, пневматичної зброї чи навіть із лука й арбалета. Багатьом також до душі відпочинок у кінному клубі – там ви дізнаєтесь як навчитися їздити верхи чи просто влаштувати кінні прогулянки.

Якщо активний відпочинок вас дуже виснажує, то можна відвідати сучасний спа-центр на території «Бухти Вікінгів». У теплу пору позасмагайте на лежаках і скупайтеся в озері. Пляж – облаштований, тому дуже зручний.

Якщо ви плануєте приїхати більше ніж на день, то варто подумати про нічліг. У відпочинковому комплексі є котеджі, будиночки хюґе та номери в готелі, де вас приймуть із затишком і теплотою. Власники подбали і про місця для паркування, тож вам буде де лишити свій автомобіль.

Альтанки Бухта Вікінгів

Альтанки Бухта Вікінгів

Альтанки Бухта Вікінгів

Альтанки Бухта Вікінгів

Дитячий майданчик Бухта Вікінгів

Озеро в с. Задорожнє

Серед місцевих дуже часто можна почути назву Байкал – саме так відоме озеро, яке розташоване в селі Задорожнє. Від Львова потрібно буде добиратися майже сорок кілометрів. Варто подолати таку відстань, адже ви зможете вдосталь порибалити. Місцевих рибалок часто тішить улов із окунів і щук. Головне – обов’язково дотримуйтеся правил, які діють для любительської рибної ловлі.

Біля озера є кілька відпочинкових баз, а також розташований приватний сектор. Ви зможете орендувати будиночок, лазню та альтанку. Заїхати чи зайти на територію дозволяється безкоштовно. Оренда альтанки разом із мангалом обійдеться п’ятдесят гривень. Вартість такої послуги може змінюватися на літній період.

База відпочинку надає можливість залишитися на території на ніч, тому це чудовий варіант для того, щоб провести вихідні. Дістатися туди своєю машиною дуже легко. Їдьте в сторону Миколаєва, а в Комарному поверніть праворуч. Коли доїдете до кінця села, то потрібно буде рухатися бетонною дорогою – на стороні, де розташовані дачі. Також є змога дістатися до Задорожнього електричками, які щодня курсують із приміського вокзалу.

Глинна-Наварія

Львів’яни дуже часто приїжджають сюди на відпочинок. Цьому сприяє можливість зручно дістатися бажаного місця. До Глинної-Наварії можна легко доїхати власним авто чи маршруткою, що їде на Пустомити. Озеро дуже велике й розташоване поблизу Львова – в десяти кілометрах. Що вхід, що в’їзд на його територію – безкоштовні. Транспорт у тому напрямку курсує регулярно.

Біля озера є ресторан, а також альтанки, де можна поласувати смачними стравами з риби чи шашликами. Через те, що водойма просто величезна, там не тільки купаються, а ще й рибалять. Якщо ви самостійно захочете посмажити шашлики, то завчасно потурбуйтеся про все необхідне для цього, наприклад, дрова чи мангал. Зважайте на те, що якщо розпалювати вогнище в місцях, які для цього не облаштовані, то є ризик отримати штраф.

Брюховицьке озеро

Воно розташоване дуже близько до Львова, тому на вихідні чи влітку там можна побачити дуже багато відпочивальників. Пляж не дуже доглянутий – частково він заріс травою. На іншій частині – пісок, тож переважно купаються саме там. Озеро не вважається глибоким, тому там можна сміливо відпочивати з дітьми.

Відпочинок біля вогню неможливий без дров. Вони будуть коштувати від 50 грн. Взяти в оренду мангал можна буде за таку ж ціну. Відпочивальники полюбляють ласувати чебуреками у місцевому закладі. Чебуречна славиться своїми смаколиками вже не одне десятиліття. Подейкують, що навіть у місті не готують смачніше.

Але ж окрім їжі у закладах багатьом хочеться скуштувати смачне м'ясо власного приготування. На території поблизу Брюховицького озера буде добре посмажити шашлики. Для оренди доступні альтанки, у них можна розміститися середньою компанією до двадцяти людей. Ціна сягає від 300 до 500 грн.

За вхід на територію потрібно буде заплатити 15 гривень. Автомобілем заїхати на пляж неможливо. Є варіант доїхати автобусом – туди їдуть №22 і №8.

Де можна влаштувати пікнік та посмажити шашлик?

Тепер ви знаєте найкращі бази відпочинку біля Львова, щоб добре відпочити з сім’єю та друзями біля Львова. Це далеко не повний список, адже на території Львівщини їх чимало. Так можна вирушити до Шкла, Липника, Раковця, Завадова тощо.

Альтанки Бухта Вікінгів

Найбільш універсальним місцем вважається відпочинковий комплекс «Бухта Вікінгів». Саме там створені всі умови, щоб незабутньо провести час. Його територія підійде не лише для пікніків, а й для різноманітних денних розваг і навіть проведення тривалої відпустки. Переконайтеся в цьому на власному досвіді!

 

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

 

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

ТОП-6 місць для катання на роликах у Львові та областіТОП-6 місць для катання на роликах у Львові та області

Покататися на роликах — це гарний спосіб провести дозвілля як наодинці, так і з друзями чи сім'єю. Такий відпочинок буде веселим, активним і корисним для здоров'я. Ви зможете покращити свій фізичний стан і отримати нові навички чи вдосконалити їх. Під час катання активізується багато груп м'язів, а також розвивається координація.

Святкування Нового Року 2021Святкування Нового Року 2021

Вже визначаєтесь, де відсвяткувати Новий Рік? Хочете обрати креативне, модне та веселе місце для розваг і відпочинку? Тоді скористайтеся пропозицією від «Бухти Вікінгів», щоб зануритися у надзвичайні пригоди епохи нездоланних вікінгів, відважних воїнів та шляхетних лицарів.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС