phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

ТОП-6 місць для катання на роликах у Львові та області

Не всі мають ролики, хоч і катання на них доволі популярне. Для того, щоб урізноманітнити свій відпочинок, сьогодні багато хто позичає у друзів, орендує чи купує ролики, Львів має багато відповідних пропозицій. У місті існують спеціальні магазини, де можна вигідно придбати потрібне спорядження. Є можливість вибрати взуття із різними розмірами, функціональністю та зовнішнім виглядом. Також варто потурбуватися про захисні елементи для колін і ліктів.
 
Є ті, хто не бажає купувати спорядження, та й не завжди є така змога. Але не варто сумувати, якщо шукаєте ролики, деякі відпочинкові зони Львова надають таку послугу як оренда роликів для катання на певній місцевості. Це практикується у багатьох парках у певні сезони — наприклад, влітку чи навесні, коли на вулиці вже тепло. Також можна орендувати ролики у деяких відпочинкових комплексах.
 
Якщо ви шукаєте, де покататися на роликах, то краще надавати перевагу місцевості, де є гарно асфальтовані доріжки. Переконайтеся, що вони у відмінному стані, інакше є ризик втратити рівновагу та впасти через нерівність покриття. Слід бути дуже уважними та обачними, щоб процес катання був максимально безпечним і приносив вам лише задоволення.
 
Ми підібрали для вас ТОП-6 місць, де можна покататися на роликах у Львові та весело провести час як наодинці, так і з друзями.

Де можна покататись на роликах у Львові?

  • База відпочинку “Бухта Вікінгів”
  • Скейт-парк  на вулиці Богдана Хмельницького
  • Cкейт-парк поблизу Порохової вежі
  • Лісопарк “Погулянка”
  • Парк культури та відпочинку по вул. Болгарська

 

 

1. “Бухта Вікінгів”

(12 км від міста у напряму Бібрки)

База відпочинку Бухта Вікінгів

Перше місце у нашому топі заслужено посідає “Бухта Вікінгів”. Варто хоч раз відвідати цей комплекс, адже там створена незабутня атмосфера для дитячих і дорослих веселощів. Тамтешній відпочинок мають оцінити любителі екстриму та яскравих емоцій. Ідеально асфальтовані доріжки протяжністю у 3 кілометри, територія у 12 гектарів та приємні краєвиди — що ще потрібно для того, щоб сповна насолодитися захопливим заняттям?

Саме у “Бухті Вікінгів” можна яскраво спостерігати за тим, як дорослі насправді десь у душі все ще лишаються дітьми. У комплексі пропонують взяти у прокат не лише ролики. Там є можливість покататися на велосипедах і веломобілях . Все — дуже нове та сучасне, тож можна не турбуватися про безпеку.

Наприклад, у веломобіля — дуже міцна конструкція, тому в ньому можна кататися діткам уже з п'яти років. Отримати нові враження зможуть і дорослі, які важать до 120 кг. Крутіть педалі та влаштовуйте азартні перегони — випробовуйте можливості транспортного засобу по максимуму. Такий активний відпочинок разом із катанням на роликах подарує гарний настрій і принесе користь здоров'ю.

Взяти у прокат веломобілі, ролики чи велосипеди — це цілком доступно, швидко та зручно. Тож це прекрасна нагода провести особливі вихідні за містом.  Відпочинковий комплекс допоможе вам втілити мрії, перетворивши їх у реальність. Проведіть час серед мальовничої місцевості разом із тими, хто вам близький. Від відпочинку у “Бухті Вікінгів” будуть у захваті й діти, й дорослі.

 

Контакти:

 

+38 (032) 240 34 28   |   +38 (067)  512 55 55 

 

viking.com.ua

 

 

2. Скейт-парк

(вулиця Богдана Хмельницького, 241)

Скейт-парк вул.Б.Хмельницького

Чудове місце, де точно сподобається малечі, але також його мають оцінити і їхні батьки. Скейт-парк розташований вдалечині від центру, але це може бути як недоліком, так і перевагою локації. Багато залежить від того, у якому районі міста ви живете й чи зручно вам добиратися до місця.
 
У скейт-парку можна покататися на роликах абсолютно безкоштовно — однозначний плюс для батьківського гаманця. Проте це також одна з причин, чому в теплу пору тут багато людей, особливо на вихідних. Тож виберіть зручну нагоду і подаруйте своїй дитині можливість весело провести час.
 
Скейт-парк доволі зручно облаштований. Бажано мати свої надійні ролики, які допоможуть опанувати мистецтво катання та зроблять процес максимально безпечним. Доки малеча кататиметься, батьки можуть скласти компанію чи приділити час спілкуванню. Також у парку є все для тих, хто полюбляє їздити на ровері чи скейті. Гарно проведіть час!
 

 

3. Cкейт-парк

(поблизу Порохової вежі)

Скейт-парк біля Порохової вежі

Це другий скейт-парк безпосередньо у Львові, де можна цікаво провести час і безкоштовно покататися на роликах. Це одне з улюблених місць серед львів'ян, які є прихильниками активного відпочинку. Маєте ровер? Можливо, ви давно хотіли спробувати покататися на роликах чи скейті? Тоді вам точно сюди.

Скейт-парк розташований майже у центрі міста, тому до нього буде зручно добиратися з багатьох районів міста. На вихідні багато хто просто блукає центральними вуличками, насолоджується гарною погодою або відвідує улюблені заклади. А на шляху можна й завітати до Порохової вежі, щоб зробити своє дозвілля більш різноманітним.

Велолюбителі та ті, хто полюбляє катання на роликах і скейті, завжди весело проводять час у цьому скейт-парку. Якщо це про вас або ваших дітей, то обов'язково запам'ятайте цю адресу: вулиця Винниченка, 4 — і завітайте туди за першої ж нагоди.
 

 

4. Стрийський парк

Стрийський парк

Парк розташований між кількома вулицями, серед яких — Козельницька, Стрийська, ім. Івана Франка та Уласа Самчука. Це місце мають знати всі мешканці Львова, а також багато туристів. Парк вважається одним із найстаріших у місті, а ще — найбільш мальовничим. Із такою характеристикою важко не погодитись, адже у будь-яку пору року для багатьох парк стає місцем для пробіжок і прогулянок. Особливо це помітно в теплі періоди, коли природа показує свою особливу красу.

Яка ж насолода — кататися на роликах серед мальовничих краєвидів. При цьому ви зможете споглядати понад двісті видів різних рослин і дерев. Влаштуйте прогулянку й пройдіть через липову та платанову алеї, подивіться на те, що вирощують в оранжереї. Недалеко від основного входу ви побачите гарний невеличкий став, де плавають лебеді.

Діставайте з шафи ролики, кличте друзів — і влаштуйте незабутній активний відпочинок. Також є ймовірність, що під час катання на роликах ви станете глядачем якогось концерту чи іншого цікавого заходу. У Стрийському парку час від часу проводять міські свята й організовують дозвілля для львів'ян і гостей міста.
 

 

5. Лісопарк “Погулянка”

(вул. Вахнянина, 29)

Лісопарк Погулянка

 Це місце, яке дуже полюбляють львів'яни. Воно розташоване на південному сході міста недалеко від Личаківського кладовища. В центрі є алея, яка умовно розділяє парк на кілька частин. Прогулюючись уздовж неї, ви побачите гарні ставки. На схилах пагорбів також передбачені спеціальні маршрути для прогулянок. Є стежки, які розміщені по периметру парку. Ними можна дістатися до будь-якого входу, а також оглядового майданчика.

Парк ідеально підходить для того, щоб влаштовувати там прогулянки та регулярні пробіжки. В нього є всі умови — бігові доріжки у чудовому стані, гарні краєвиди та свіже повітря. Це одна з причин, чому в теплу пору там можна побачити дуже багато місцевих. У парку прокладено кілька маршрутів для бігу. Відвідайте це місце — і воно надихне вас на активне проведення часу.

Маєте ролики чи самокат? Діставайте їх із шафи, як тільки потеплішає. Їздити парком “Погулянка” навесні чи влітку — суцільна насолода. І не забувайте про ровери — велосипедисти мають гідно оцінити стан доріжок. Як тільки ви чи ваша дитина втомиться від активного проведення часу, то можна відпочити на лавочці. У парку їх доволі багато, тож вони допоможуть перевести подих і відновити сили.

У “Погулянці” часто можна побачити батьків на прогулянці із маленькими дітьми. І справді, це чудове місце для того, щоб побути в гармонії з природою, провести час на свіжому повітрі, пограти в ігри та покататися на роликах.

 

 

6. Парк культури та відпочинку

(вул. Болгарська, 4)

Парк культури та відпочинку

Він розташований у Галицькому районі міста. Парк вважається місцевою пам'яткою садового й паркового мистецтва. Це прекрасне місце для того, щоб провести час із дітьми. А скільки там різних атракціонів! Діти дуже полюбляють бавитися на них. У парку багато доріжок, де можна покататися на роликах. Виділіть час у вихідний для того, щоб активно провести час разом із друзями чи малечею.
 
У цьому місці постійно щось покращується завдяки соціологічним дослідженням і громадським обговоренням. Особлива увага відведена заходам, які організовуються в парку. Там часто проходять різноманітні веселі та цікаві заходи. Це можуть бути мистецькі або гастрономічні фестивалі, кінопокази чи пізнавальні освітні лекції. Наприклад, відвідувачі змогли взяти участь у кавуновому фестивалі чи відвідати Leopolis Jazz Fest, а також спостерігати за тим, як запускається повітряна куля.
 
У теплу пору діти будуть раді побавитися в мотузковому парку. Беріть із собою ролики та смачні канапки, щоб після активного відпочинку влаштувати невеличкий пікнік на траві. Час, проведений у парку, подарує всім багато яскравих емоцій і незабутніх вражень.
 
Тепер ви знаєте ТОП-6 місць для катання на роликах у Львові та області. Сподіваємося, це допоможе вам цікаво та весело провести час разом зі своїми близькими.

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Святкування Нового Року 2021Святкування Нового Року 2021

Вже визначаєтесь, де відсвяткувати Новий Рік? Хочете обрати креативне, модне та веселе місце для розваг і відпочинку? Тоді скористайтеся пропозицією від «Бухти Вікінгів», щоб зануритися у надзвичайні пригоди епохи нездоланних вікінгів, відважних воїнів та шляхетних лицарів.

Розваги для дітей у ЛьвовіРозваги для дітей у Львові

На щастя, у Львові є безліч місць, де діти мають можливість активно проводити час. Серед них розважальні центри, спортивні комплекси, парки розваг, дитячі театри, майстер класи. З легкістю можна знайти дитячі розваги у Львові на будь-який смак, щоб кожен малюк міг займатися тим, що йому до вподоби.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС