phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Де можна ловити рибу у львівській області?

Як тільки ви відчуєте смак задоволення після успішної риболовлі вперше, ви навряд чи зможете зупинитися. Навпаки, ви захочете ловити рибу навіть узимку. Звісно, бажано мати для цього і відповідний інвентар. Важливо правильно його вибрати, утримувати, збирати й, зрештою, використовувати за призначенням.

Дозвольте собі потрапити на активний відпочинок біля води. Не думайте про площу водойми чи інші фактори – просто візьміть вудочку, а гарні спогади самі по собі будуть спіймані. Але щоб окрім спогадів вдалося отримати ще й вдалий улов, бажано знати хороші місця для риболовлі. Ми розкажемо, куди варто поїхати біля Львова, аби знайти відповідні водойми.

Місця для риболовлі, де найкраще клює

«Бухта Вікінгів»

Ви мрієте про гарну та спокійну риболовлю? Ночівля у комплексі «Бухта Вікінгів» – прекрасна можливість поєднати відпочинок із улюбленою пристрастю. Там є озеро, де водиться багато риби. Це місце відзначають багато рибалок.

Тож якщо ви шукаєте, куди поїхати на рибалку, то «Бухта Вікінгів» стане чудовим варіантом. Ми заохочуємо всіх до цього заняття, незалежно від віку. Це хороша можливість передати свої навички й знання щодо риболовлі своїм дітям або навіть онукам. За потреби персонал надасть вам необхідне спорядження, також можна буде прийти зі своїм.

На території «Бухти Вікінгів» є хороші місця для риболовлі. Окрім цього заняття, ви зможете знайти для себе безліч інших, адже у комплексі є багато різноманітних можливостей провести час. Наприклад, відпочити на пляжі, пограти у пейнтбол чи спортивні ігри, постріляти в тирі, відвідати спа-центр або прогулятися верхи на конях.

Сповна відпочиньте у затишному номері готелю чи орендуйте зручний котедж. Особлива пропозиція – перебування у будиночках хюґе з панорамними вікнами, які подарують відчуття повної гармонії з природою. Це чудовий варіант не лише для любителів порибалити, а й усіх, хто цінує комфортний відпочинок.

Риболовля біля Львова.

Рибалка біля Львова.

Куди поїхати на рибалку.

Парк розваг Уруру

Нудьгувати гостям Бухти Вікінгів не доведеться! Окрім цікавих розваг на території бази відпочинку, ви можете відправитись на пошук пригод в парк розваг «Уруру», який розташований поруч. Там на вас чекають анімовані динозаври, сітчастий парк, тюбінг та ще багато неймовірно популярних атракціонів, призначених як для дорослих, так і для дітей віком від 2-х років.

Парк розваг Уруру.

Найбільша виставка динозаврів у Львові

Територія «Уруру» займає 9 гектарів прикарпатського лісу, на яких створили унікальний парк Динозаврів. 22 тварини рухаються, видають звуки та зовсім не кусаються. На дорослих доісторичних велетнях можна посидіти верхи, а дитинчат взяти на руки! Виставка динозаврів подарує фантастичні відчуття та незабутні спогади. А нагадувати вам про ці пригоди будуть яскраві фото — їх можна робити скільки завгодно.

Водяне містечко, золоті копальні, тюбінг, піцерія

В «Уруру» вас здивують не тільки реалістичні динозаври. Для веселощів тут створені:

  • дві тюбінг траси;
  • сітчастий парк площею 3000 м2;
  • батути;
  • гойдалки;
  • вежа з гірками висотою 13 м;
  • шахти для шукачів золота;
  • водяне містечко, де можна покататись на плотах.

Якщо ви зголодніли, скуштувати піцу на дровах запропонує піцерія. Для того, щоб мати щось на згадку про веселощі, можна купити сувеніри в крамниці, яку також має парк «Уруру». Для багатьох це місто легко стане улюбленою локацією відпочинку з дітьми та сім’єю! Зв'язатися з працівниками парку Уруру можна по телефону +38 (067) 512 5555, а детальніше ознайомитися з пропозиціями - на Фейсбук сторінці та на сайті.

Розваги в парку Уруру.

Піцерія в парку розваг Уруру.

Водойми біля станції Задорожнє

У Миколаївському районі є 2 ставки, що створилися на місці, де раніше був піщаний кар’єр. Через те, що в одній із водойм дуже чиста й прозора вода, її почали називати Байкалом. У ставків – прямокутна форма. Розміри більшого – приблизно п’ятдесят гектарів. Це відносно значна площа водойми, у порівнянні з багатьма іншими в області. Параметри вздовж берегової лінії – 2,7 км.

У водойм піщаний берег і дно. Щоб доїхати до них власним автомобілем, слід рухатися в сторону Миколаєва. Далі зверніть праворуч до Комарного. В кінці цього села потрібно буде знову повернути праворуч, перш ніж доїдете до залізничного переїзду. Далі рухайтеся бетонною дорогою в столону дачних будівель.

Також досвідчені рибалки легко добираються до станції Задорожнє електричкою. Водойми поблизу неї призначені для загального користування. Тобто на їхній території можна рибалити любителям, єдине – заборонено робити це під час нересту. У ставках ловлять форель, окунь, щуку та плотву. Дізнайтеся, що найкраще клює, на власному досвіді.

Віжомля

Це озеро одне з найбільших на Львівщині. Воно розташоване майже за 60 кілометрів від Львова. Якщо не знаєте, куди поїхати на рибалку, то можна надати перевагу саме Віжомлі. Щоб дістатися до озера машиною, слід їхати через Новояворівськ, а у с. Рулево повернути ліворуч. Також можна рухатися трасою через Городок. Будьте обережні, якщо вирішите приїхати до Віжомлі після дощу. Поблизу часто розмивається дорога, тому є ймовірність, що це не дозволить вам під’їхати до озера впритул автомобілем.

Віжомля вважається технічним водосховищем, яке раніше було у власності Яворівського сірчаного комбінату. Площа водойми – 170 га, а глибина сягає приблизно дванадцять метрів. Дозволено рибалити там безкоштовно. Вода може мати різну прозорість – це залежить від пори року. На дні – дрібна кропивка, а на берегах ви побачите густі зарослі очерету. Берег доволі чистий. В озері водяться сазани, щуки, карасі, плітки та окуні.

оренда човнів для рибалки

озеро для рибалки за містом

Кожен досвідчений рибалка знає не просто водоймища, а й де найкраще клює. Спробуйте поїхати на риболовлю до якоїсь із вище наведених локацій, щоб випробувати свою удачу. Бажаємо вдалого клювання!

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Куди поїхати на вихідні за Львів: 5 найкращих ідей Вашого вікендуКуди поїхати на вихідні за Львів: 5 найкращих ідей Вашого вікенду

Жителі Львова часто втомлюються від гамору міста й на вихідних мають бажання поїхати кудись подалі від метушні. Та й багатьом просто хочеться внести трохи різноманітності до нудних і одноманітних буднів. Для того, щоб відпочинок приніс вам багато позитивних емоцій, потрібно вдало підібрати місце, куди поїхати на вихідні.

Де найкраще посмажити шашлик на природі біля Львова?Де найкраще посмажити шашлик на природі біля Львова?

Для того, щоб ваші вихідні були вдалими, краще запланувати їх заздалегідь. Ви любите посидіти біля багаття, насолодитися відпочинком на природі, вдихати запахи квітів і щойно посмажених шашликів? Якщо так, то для відпочинку біля вогню слід пошукати спеціальні місця.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС