uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Романтичні місця у Львові та околицях: ідеї як провести вихідні удвох

Незалежно від обставин, погоди, приводів - час для коханих потрібно знаходити завжди! Так-так, для романтичного побачення не треба чекати Дня закоханих: якщо ви щиро любите свою половинку, влаштовуйте їй/йому особливі приємні сюрпризи якнайчастіше. Ми допоможемо вам у цьому, розповівши про цікаві романтичні місця Львова!

Які найромантичніші місця у Львові для закоханих?

У центрі Львова будь-якої пори року панує особлива атмосфера - ідеальна для прогулянок з коханою людиною. Вуличні музиканти торкаються найчутливіших струн душі гарними впізнаваними мелодіями, аромат кави з кав'ярень так і манить насолодитися смачним напоєм та тихою розмовою про найважливіше! Цікаві місця Львова для молоді, що бездоганно підійдуть для романтичної прогулянки, є ледь не на кожному кроці, адже у місті Лева вистачає затишних вуличок, чарівних скверів та парків, і, звісно, чудових кафе і ресторанів. 

Є для закоханих у Львові і особливі символічні локації, куди можна сходити на побачення або, де можна організувати незабутні миті пропозиції руки і серця.

Місця для закоханих у Львові

Місце для поцілунків 

Шукаєте оригінальні місця для закоханих у Львові? Розкажемо вам про локацію, що стала легендою, а зараз оповита ще й таємницею! У самому центрі міста, поруч з Площею Ринок розташована знаменита сакральна пам'ятка - Каплиця Боїмів. А просто за нею утворюється затишний провулок, що є частиною площі Катедральної. Саме тут свого часу пригощала напоями і смаколиками винотека Cafe 1. Родзинкою закладу став дорожній знак з написом Kiss Place. У соцмережах винотека проголошувала себе “офіційним місцем для поцілунків”. 

Однак, з початком війни дещо змінився Львів, цікаві місця для молоді зокрема, і заклад припинив своє існування. Вже цьогоріч, у лютому 2024-го, легендарний знак бачили біля ресторації Бачевських - на новооблаштованому місці для поцілунків. Чи досі він там? Обов'язково перевірте, однак, не забувайте, що затишний куточок за Каплицею Боїмів навіть без знаку залишається одним з наймиліших місць для прояву почуттів! 

Оглядовий майданчик для закоханих

Оглядовий майданчик для закоханих

Якщо ви мешкаєте в іншому місті та плануєте вихідні у Львові на двох, ви, мабуть, чули про оглядові майданчики, що дозволяють споглядати старовинне місто з висоти. Зокрема, туристичні та романтичні місця у Львові важко уявити без оглядового майданчику Високий замок. Однак, на жаль, у час війни це місце та деякі інші локації, розташовані на висоті (серед них і оглядова тераса у храмі святих Єлизавети та Ольги), зачинені задля безпеки відвідувачів. 

Але одна ідея для закоханих пар все ж є: насолодитися краєвидами Львова з висоти пташиного польоту можна на вежі Ратуші. Подолання 400 сходинок стане справжньою пригодою, однак, ціль того варта: мальовнича природа та розкіш архітектури міста велично постануть перед очима закоханих! 

Італійський дворик: ідеальне місце для побачення

Тиша, спокій, камерна атмосфера - часом це саме те, що потрібно закоханим для особливого вечора. Якщо ви плануєте прогулянку у центрі, але не знаєте, куди піти у Львові з дівчиною, щоб її здивувати, зверніть увагу на легендарне Італійське подвір'я.  

Попри свою популярність, чарівний дворик залишається місцем затишку і комфорту у серці Львова. Розташоване одне з найромантичніших місць на Площі Ринок, 6 і є внутрішнім двором знаменитого палацу Корнякта чи як ще його називають - Королівської кам'яниці. Шум з велелюдної площі сюди не долинає - у цьому головний секрет та цінність таємничої локації. 

В Італійському дворику, що справді і атмосферою, і архітектурно нагадує венеціанські подвір’я, можна провести романтичний вечір. Якщо ваша половинка любить фотографуватися, ця локація стане знахідкою для міні-зйомки. Також у подвір’ї розташувався неймовірно затишний заклад із італійсько-грецькою кухнею, що доповнить вдалий вечір приємними смаками! 

Де провести романтичний вечір у Львові?

Якщо ви справді любите Львів, цікаві місця для пари знайти вам буде неважко. Прекрасно підійдуть для побачення у Львові парк Івана Франка, Стрийський парк, Львівська цитадель. Також чудовий варіант - романтична вечеря з подальшою прогулянкою знаковими місцями Львова. Де посмакувати гарними стравами і куди піти з дівчиною потім - розкажемо далі.
Куди піти з дівчиною

Ресторани з атмосферою для закоханих

Романтичні ресторани - ідеальне місце для затишного вечора удвох. Обирати заклад навмання можно у звичайний день. Новий спільний досвід - чудова тема для обговорення. Однак, у День закоханих чи коли настане час просити руки та серця коханої, слід обрати дещо особливе. З радістю поділимося з вами кількома порадами цікавих локацій Львова:

  • Cloud no.7 Panorama - стильний та сучасний ресторан на даху, який і переносно, і буквально допоможе опинитися на сьомому небі від щастя! Адже заклад розташований у середмісті Львова, і неймовірна панорама на місто вразить вашу половинку не менше, ніж смачна кухня та напої. 

Адреса: Львів, вул. Соборна, 14

  • Babo Gardens - 100% інстаграмний сімейний ресторан української кухні! Якщо ваша кохана обожнює стиль та красу, а ще не уявляє життя без гарних фото, місце точно буде до вподоби. Тут затишно, смачно і оригінально!

Адреса: Львів, вул. Кузневича, 16А 

  • Валентино - класичний ресторан італійської кухні з вишуканим та водночас затишним інтер’єром для тих пар, які цінують смачну їжу і живу музику. Чудовий варіант для тих, хто прагне почуття комфорту. Тож якщо ви шукаєте заклади для побачення, Львів і ця локація зокрема вас приємно вразять. 

Адреса: Львів, вул. Остапа Нижанківського, 20  

  • Кондитерська та коктейль-бар Момент - відносно новий, але вже такий успішний за відгуками заклад Львова. Смачні основні страви, дивовижні десерти у гарному місці. Як позиціонують себе творці локації - це “місце, в якому створюються всі ваші моменти”. Дуже символічно і цінно для тих, хто бажає провести романтичний вечір у Львові. 

Адреса: Львів, вул. Фурманська, 17

  • Ресторан відпочинкового комплексу “Бухта вікінгів” - заклад за містом, що створить чудову атмосферу для вашого важливого романтичного вечора і підкреслить безцінність миті! Погодьтесь, похід у ресторан у передмісті Львова - це вже не просто вилазка попоїсти, а справжня пригода! Насолодіться смачною кухнею та чарівною природою довкола.

Балкон закоханих: романтика в центрі міста

Легендарний балкон закоханих - прибудова на кам'яниці за адресою Площа Ринок, 31, що має свою історію. Згідно з нею, саме на ньому у 17 сторіччі стояла чарівна дівчина, що за мить вкрала серце польського короля Владислава IV. Він саме прогулювався славетною площею, коли побачив Її. Історики цю легенду зберегли, а локацію стали називати балконом закоханих. Щоб зміцнити почуття чи закохатися, неодмінно прогуляйтесь поряд! 

Лавка для закоханих: символ вічного кохання

Неможливо говорити про романтичні місця Львова і не згадати про лавочку з левами біля фонтану Адоніса на Площі Ринок. Ця популярна туристична локація заполонила серця львів'ян та гостей міста. Згідно легенди, лавку закоханих вдень і вночі охороняють два леви. Якщо пара візьметься за руки і одночасно сяде на неї, їхнє кохання буде вічним! 

Бухта Вікінгів пропонує безліч варіантів для романтичного побачення

Бухта Вікінгів пропонує безліч варіантів для романтичного побачення

Львів - неймовірне місто, у якому буквально панує атмосфера романтизму та яскравих емоцій! Однак, це не означає, що ваші солодкі дні та вечори разом мають минати лише у міських межах. Якщо можливості вирушити у довгу подорож на цю мить немає, але вкрай хочеться нових, незабутніх вражень, радимо влаштувати мандрівку до відпочинкового комплексу “Бухта Вікінгів” у передмісті Львова! Тут можна відпочити впродовж дня або залишитись на кілька діб. Чому ця локація може стати вашим ідеальним місцем для закоханих, дізнайтесь просто зараз.  

Кінні прогулянки

Немає нічого кращого за якісно продумане побачення! Прогулянка на конях - ідея для одного з них. У “Бухті Вікінгів” ви зможете опанувати їзду на конях з нуля та, зокрема, зробити це із коханою людиною. Мальовничі пейзажі довкола сприятимуть посиленню незабутніх вражень. Подаруйте важливій для вас людині відчуття спокою та єднання з природою під час кінної мандрівки територією. 

Спа на двох

Опинитися разом у СПА - бездоганне рішення для вихідного вдвох! Спільний релакс єднає як ніщо інше. Пропонуємо зануритися в атмосферу високоякісних СПА-процедур у комплексі відпочинку “Бухта Вікінгів”. На вас чекатиме 12-метровий басейн, фінська, римська та сінна сауни, кімнати відпочинку та масаж. Відновлюйте життєві сили разом!  

Романтична вечеря у ресторані

У “Бухті Вікінгів” є декілька ідей для вашого романтичного та гастрономічно бездоганного вечора! 

  • У теплу пору вечерею удвох можна насолодитися на свіжому повітрі. Запросіть свою половинку поласувати смачними стравами на терасі з видом на озеро або в оригінально оформленій альтанці на воді. 
  • Зробіть вечір незабутнім під час романтичної вечері у чарівному ресторані або затишному кафе-барі “Prosciutteria” на кораблі. 

Спортивні активності на двох

Романтика - це не лише про їжу та прогулянки! Для активних пар, які полюбляють рух та екстрим, у відпочинковому комплексі знайдеться чимало ідей для розваг. У прокаті транспорту можна орендувати ролики чи велосипеди та водночас насолоджуватися катанням і прекрасними краєвидами. Закохані можуть пограти у великий чи настільний теніс, подолати смугу перешкод у мотузковому парку або ж позмагатися у влучності в стрілецькому тирі!

Нехай кохані щодня будуть поряд, а ідеї для романтичних побачень ніколи не завершуються! Дивуйте тих, хто вам не байдужий, та насолоджуйтесь спільно проведеним часом. 
 

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Визначні місця, які варто відвідати у Львові Визначні місця, які варто відвідати у Львові

Львів - європейське місто з дивовижною кількістю пам'яток. Деякі визначні місця у Львові, зокрема Площа Ринок та прилеглі вулички, а також собор Святого Юра офіційно визнані світовою спадщиною культури та перебувають під захистом ЮНЕСКО.   Старе місто з неповторними будинками-кам'яницями, площі, сквери, парки - локацій, де можна погуляти у Львові, не злічити! А ще не слід забувати про визначні місця Львівщини - Підгорецький, Олеський та Золочівський замки, мальовничі Сколівські Бескиди та заповідник із фортецею Тустань. Тож якщо ви плануєте поїздку на захід України, вам точно буде, на що подивитися. Львівська область та Львів, де погуляти - істинне естетичне задоволення - здивують вас різноманіттям культур, архітектурних стилів та поєднанням давнього і сучасного.

Де можна відпочити в Україні влітку 2024: визначні місця на заході країниДе можна відпочити в Україні влітку 2024: визначні місця на заході країни

Відпочинок біля води, у горах чи лісі - найкращі ліки для виснажених роботою або навчанням тіла та розуму. У часи війни втома та відсутність сил робити будь-що відчувається особливо гостро, адже наша нервова система постійно піддається випробуванням черговими тривогами та бентежними новинами. Дозволити собі та рідним невелику перерву - найкраще рішення влітку! Щоб допомогти вам із пошуками ідеальної локації, ми розкажемо, де можна відпочити в Україні літом.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС