uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Розваги для дітей у Львові

Місто Лева вважається туристичною перлиною України. Тут багато театрів, музеїв, архітектурних та історичних пам'яток. Які ж є розваги для дітей у Львові?

На щастя, у місті є безліч місць, де діти мають можливість активно проводити час. Серед них розважальні центри, спортивні комплекси, парки розваг, дитячі театри, майстер класи. З легкістю можна знайти дитячі розваги у Львові на будь-який смак, щоб кожен малюк міг займатися тим, що йому до вподоби.

  1. Парк розваг Уруру
  2. Музей науки
  3. Аквапарк
  4. Ковзанка для дітей
  5. Дитяча залізниця
  6. Розважальні центри

Парк розваг Уруру

Першим у списку найцікавіших місць для діток є парк Уруру. Він знаходиться всього за 12 кілометрів від Львова, тому доїзд до нього не займає багато часу. Парк є унікальним у своєму роді. Уруру розташований серед лісу, на площі одинадцяти гектарів. Саме тому тут вистачає місця для величезної кількості різноманітних розваг та забав. В парку Ви не почуєте шуму автомобілів та зможете насолодитися чистим повітрям.

Напевно однією з найбільш впізнаваних розваг Уруру є динозаври. Макети давніх тварин у натуральному розмірі відтворюють їх справжній вигляд. Вони анімовані, тому не дивуйтеся, коли побачите як динозавр рухається. Це єдине місце в Україні, де можна зустріти достовірні муляжі динозаврів. Як показує досвід, така інсталяція викликає справжнє захоплення у дітей.

Динозаври в парку розваг Уруру.

Перевагою Уруру є те, що тут можна не тільки подивитися на динозаврів та заглибитися у атмосферу юрського періоду, але і добряче розважитися як дітям, так і дорослим. До послуг клієнтів сітчастий парк, гойдалки та гірки, які подарують незабутні враження. Сітки натягнуті поміж деревами таким чином, що своїми переплетеннями утворюють батути. На них можна весело стрибати та перекочуватись.

Розваги в парку Уруру.

У парку також є унікальне водяне містечко з плотами. Такої забави Ви точно не знайдете ніде поблизу Львова. Крім того, в Уруру розташована пісочна та водна зона для діток, а також казкові башти, по яких можна вдосталь налазитися. Справжнім любителям пригод точно припаде до смаку екскурсія в шахту для добування золота. Тут можна спробувати знайти цей дорогоцінний метал і відчути себе героєм книги про Дикий Захід. 

З-поміж інших локацій для забав Уруру вирізняється своїм тюбінг парком. Саме тут Ви може спускатися з високих сухих гірок на спеціальній надувній камері. Незалежно від того, яка пора року на дворі і яка погода, покататися на тюбі в Уруру можна завжди. До послуг любителів адреналіну та гострих відчуттів тут є карколомна траса з поворотом, а для тих, хто любить більш спокійний відпочинок ― пологіша сімейна.

Катання на тюбах в парку розваг Уруру.

Можна з упевненістю сказати, що Уруру це парк номер один для тих, хто шукає розваги для дітей біля Львова. Він знаходиться на території відпочинкового комплексу “Бухта вікінгів”, де можна забронювати житло. Зв'язатися з працівниками парку Уруру можна по телефону +38 (067) 512 5555. Детальніше ознайомитися з пропозицією парку можна на Фейсбук сторінці.

Музей Науки

 

Тут ви точно не побачите пильної давнини та артефактів під склом. Річ у тому, що більшість експонатів цього музею інтерактивні. Ви можете взаємодіяти з ними, отримуючи набагато більше задоволення та нових знань! Колись грали на гігантському піаніно? Бачили, як виглядає звук? Спілкувалися зі штучним інтелектом? Керували роботизованою рукою? Тепер у вас буде така можливість. Експозиція музею займає 2200 квадратних метрів. Тут розташовані понад 100 експонатів, що поділені на наступні групи:

  • наука;
  • людина;
  • повітря;
  • вода;
  • оптика;
  • акустика;
  • електрика;
  • роботи;
  • гоночні авто Формули-1.

Потрапити в Музей Науки дуже легко, адже Ви можете замовити квитки онлайн на офіційному сайті, вибравши найбільш зручну дату й час.

Аквaпарк

Всі дітки люблять воду, однак погода не завжди сприяє походам на озеро чи річку. Крім того, у самому Львові немає водойм для купання. Ідеальним рішенням цієї проблеми стане відвідування аквапарку.

У львівському аквапарку присутні декілька басейнів для дорослих та окремі для дітей. Також тут можна спуститися з гірок різних рівнів складності та скуштувати оригінальні напої. При цьому можна не турбуватися про стан води та її очищення, адже вода в аквапарку дезинфікується кожні три години.

Тут також можна відсвяткувати день народження, де дітей будуть розважати аніматори, і отримати цікаві сувеніри від закладу.

Ковзанка для дітей

Катання на ковзанах ― це завжди чудова ідея. Цей спосіб цікаво провести час ще недавно був недоступним у Львові, але останнім часом у місті з'явилося безліч катків. Один з них знаходиться у ТЦ King Cross Leopolis. Якщо у Вас немає власних ковзанів, то це не проблема, їх можна взяти на прокат. Ковзанка працює круглорічно і в будь-який день можна скористатися цими послугами. Зрозуміло, що в катанні на ковзанах потрібна практика, тому не варто розраховувати, що перший сеанс буде тривати довше ніж 15-30 хвилин.

Ковзанка для дітей у Львові.

Дитяча залізниця

Дитяча залізниця це чудова можливість для маленьких мандрівників  ознайомитися з деякими частинами Львова. Невеликий потяг, який попри зменшені розміри повністю зберігає вигляд справжніх вагонів, курсує між станціями “Паркова” та “Сонячна”. Маршрут пролягає крізь Стрийський парк, який відомий своїми рідкісними зеленими насадженнями, унікальними ландшафтами та чудовими видами. Краєвиди за вікном сподобаються кожній дитині.

Окрім того, що потяг має невеликі розміри, в нього є ще одна особливість. Машиністами також є діти. Тільки уявіть, скільки позитивних емоцій отримають діти після такої подорожі.

Розважальні центри

Можна з упевненістю стверджувати, що кожна дитина обожнює стрибати та бігати. Якщо у квартирі такі розваги можуть дратувати сусідів, то в спеціальних закладах веселитися не заборонено. У випадку, коли Ви не знаєте, куди можна піти у розважальний центр у Львові, ось список найбільш популярних:

  • Дитяча планета ― в цьому закладі є все, щоб малюки могли повеселитися: батути, роллердром, скеледром, лабіринти та інше. Якщо Ваша дитина дуже енергійна та активна, цей заклад стане ідеальним рішенням. Для спокійних діток також є заняття  ― вони можуть відвідувати майстер-класи, які проводять досвідчені педагоги.

  • Ігроленд ― цей дитячий центр підходить для малечі будь-якої вікової категорії. Окрім батутів, лабіринтів та гойдалок, тут є ігрові автомати та симулятори. Для наймолодших, у закладі є дитячий майданчик з пісочницею, наповненою кінетичним піском. Такі розваги для дітей точно припадуть до душі кожному малюкові.

Ігроленд у Львові.

  • Центр для розваг Жу-Жу ― це ідеальне рішення для батьків, які хочуть залишити дитину під наглядом персоналу. Окрім активних розваг, цей заклад пропонує уроки англійської, заняття в арт-студії, пізнавальні майстер-класи.

  • Спортивно-розважальний комплекс Апекс ― прекрасно підійде для найбільш енергійних та рухливих дітей. У закладі можна спробувати себе у грі в баскетбол, боулінг, а також постріляти у тирі та стати учасником захоплюючих лазерних боїв.

  • Центр сімейного дозвілля Булька ― у цьому закладі знайдуться розваги для всієї сім’ї: від найстаршого, до наймолодшого. Тут можна не тільки пострибати та побігати, але і насолодитися смачним обідом.

Кожному варто пізнати Львів для дітей та подарувати незабутні враження веселим непосидам.

Парк розваг Уруру.

Якщо Ви хочете пізнати щось нове, відвідати місце, де є різноманітні розваги на будь-який смак, Вам неодмінно слід відвідати парк Уруру. Свіже повітря, тюбінг, водяне місто, парк юрського періоду та багато іншого чекають Вас за адресою вул. Лісова, 14, Старе село, Львівська область. Контактний номер ― +38 (067) 512 5555.

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Тюбінг-парк УРУРУТюбінг-парк УРУРУ

Уруру ― це парк розваг, який знаходиться всього в дванадцяти кілометрах від Львова. Тут можна знайти макети анімованих динозаврів, поспостерігати за виверженням вулканів, пострибати на батутах, а також покататися на гойдалках. Віднедавна у парку стала доступною ще одна розвага ― тюбінг.

Куди поїхати з дітьмиКуди поїхати з дітьми

На Західній Україні є дуже багато цікавих місць, куди можна поїхати на вихідні з дитиною і залишитися задоволеним. У цей список входять як пам'ятники природи, так і зоопарки та інші місця. У кожній з цих локацій є своя родзинка.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС