uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Тюбінг-парк УРУРУ

Уруру ― це парк розваг, який знаходиться всього в дванадцяти кілометрах від Львова. Тут можна знайти макети анімованих динозаврів, поспостерігати за виверженням вулканів, пострибати на батутах, а також покататися на гойдалках. Віднедавна у парку стала доступною ще одна розвага ― тюбінг.

Тюбинг в парку Уруру.

Цей вид забави з'явився в Україні відносно недавно, але швидко завоював популярність. Він полягає у тому, що райдер спускається з гірки на спеціальній надувній камері, яку часто називають булочкою через її форму. Існують різні види тюбінгу ― водний, повітряний, сніговий. Найпопулярнішим варіантом катання на тюбах для дітей та дорослих є сніговий вид.

  1. Кращий тюбінг-парк біля Львова
  2. Переваги катання на тюбах в УРУРУ
  3. Схема доїзду тюбінг парку

Кращий тюбінг-парк біля Львова

Однією з найкращих локацій, щоб кататися з гірок є тюбінг-парк Уруру. Ця розвага для любителів активного відпочинку не має вікових обмежень. Саме тому тюбінг, або катання на надувній камері, підходить для всієї сім’ї. Якщо Ви хочете спробувати спустися з гірки недалеко від Львова та відчути незабутні емоції, парк Уруру до Ваших послуг!

Тюбинг в парку розваг Уруру.

Гірки для спуску в парку Уруру ― це зразок найкращого світового обладнання для всесезонного тюбінгу Neveplast. Аналогічне устаткування можна також зустріти на провідних європейських курортах. В Уруру є два види гірок:

  • для любителів гострих відчуттів адреналінові з поворотами;

  • для сімей ― більш пологі трирядові.

Переваги катання на тюбах в УРУРУ

Очевидно, що для того, щоб зайнятися сніговим тюбингом, потрібен сніг. В зв'язку з теплими зимами, він падає все рідше і рідше. Однак любителям покататися на тюбах не варто засмучуватися чи відмовлятися від розваги. 

В парку Уруру спуститися з гірки можна навіть влітку. Все завдяки тому, що тут встановлені сухі траси. Саме тому, Ви зможете кататися у будь-яку пору року та у будь яку погоду, а траса для тюбінгу завжди буде доступною.

В Уруру є траси як для новачків, так і для досвідчених тюбінгістів. Тут можна вибрати один з кількох спусків для катання, серед яких і трьохрядовий сімейний. Крім цього, можна вибрати висоту спуску ― сім, десять чи дванадцять метрів. Любителі гострих відчуттів можуть скористатися трасою з поворотом, а  для дітей доступний спуск з невеликого схилу.

Катання на тюбах в парку розваг Уруру.

Щоб насолодитися тюбингом в Уруру, не потрібно сплачувати за кожен спуск. Варто лише купити денний білет та з’їжджати стільки раз, скільки Вам захочеться.

Цей вид активного відпочинку не єдина розвага в Уруру. Тому, якщо Ви бажаєте цікаво провести вихідні та отримати безліч вражень, варто неодмінно відвідати наш парк розваг.

Схема доїзду тюбінг-парку

Ще однією перевагою спуску на тюбах в Уруру є те, що розважальний парк розташований недалеко Львова, тому добратися до нього не складає жодних проблем. Це можна зробити як на власному автомобілі, так і скориставшись громадським транспортом.  

Координати парку ― M6WG+G9 Старе Село, Львівська область, Україна. Прокласти маршрут можна, пройшовши за посиланням https://goo.gl/maps/V1cSY5tA7S5ETETh9 

Як до нас дістатися самотужки

Щоб  дістатися до Уруру, потрібно сісти у маршрутку на автостанції №5. Автобус повинен проходити через Старе Село (наприклад, за маршрутом Львів-Баківці, Львів-Вибранівка, Львів-Відники, Львів-Гринів). Виходити потрібно на зупинці Відники. Шлях від траси до парку розваг складає приблизно 1,5 кілометра.

Власним автомобілем потрібно рухатися по трасі у напрямку Бібрки, проїхати поворот до Старого села і звернути праворуч через п’ять кілометрів. 

Дорога займає зовсім небагато часу, всього за менш ніж півгодини Ви можете спробувати сноутюбінг біля Львова. Також біля парку знаходиться відпочинковий комплекс Бухта Вікінгів, де можна забронювати житло.

Зв'язатися з працівниками парку Уруру можна за номером телефону +38 (067) 512 5555. Детальніше ознайомитися з пропозицією парку можна на сайті https://www.ururu.in.ua.

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Куди поїхати з дітьмиКуди поїхати з дітьми

На Західній Україні є дуже багато цікавих місць, куди можна поїхати на вихідні з дитиною і залишитися задоволеним. У цей список входять як пам'ятники природи, так і зоопарки та інші місця. У кожній з цих локацій є своя родзинка.

Куди піти у Львові з дітьмиКуди піти у Львові з дітьми

У Львові існує безліч місць, у яких можна весело провести час з дітьми. Щоб відволікти малечу від планшетів та інших гаджетів, варто відвідати найцікавіші з них. Перш ніж детально спланувати відпочинок у Львові з дітьми, ознайомтеся зі всіма можливими варіантами та виберіть той, який найбільше буде відповідати характеру Вашої дитини та стилю сім'ї.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС