uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Куди піти у Львові з дітьми

У Львові існує безліч місць, у яких можна весело провести час з дітьми. Щоб відволікти малечу від планшетів та інших гаджетів, варто відвідати найцікавіші з них. Перш ніж детально спланувати відпочинок у Львові з дітьми, ознайомтеся зі всіма можливими варіантами та виберіть той, який найбільше буде відповідати характеру Вашої дитини та стилю сім'ї. 

Відомо, що найкращим відпочинком для дитини стане час, проведений на свіжому повітрі. Прогулянки по парках і скверах швидко набридають, а в центрі міста завжди натовпи туристів. Тому, щоб добряче розважитись та отримати море вражень, неодмінно треба відвідати Уруру.

Парк розваг Уруру.

Парк розваг знаходиться на території лісу. Тут дуже чисте повітря, якого так часто не вистачає у місті, а також вдосталь місця, щоб набігатися та настрибатися. Ваша сім’я зможе познайомитися з сімейством динозаврів, яке мешкає в Уруру, та багатьма іншими цікавинками.

 

  1. Де сходити з дітьми у Львові
  2. Парки розваг
  3. Розважальні центри
  4. Вистави для дітей
  5. Музеї для дітей
  6. Екскурсії по Львову для дітей

Де сходити з дітьми у Львові

Діти вимогливі клієнти. Вони сповнені енергії, їм цікаво все навкруги і зовсім нелегко привернути їхню увагу на довший час. На щастя, Львів це місто, у якому безліч цікавих місць для наймолодших. Окрім багатьох пам’яток та музеїв, на карті міста також є дитячі розважальні центри, театри та музеї, розроблені спеціально для наймолодших. 

Відпочинок з дітьми у Львові може бути як спокійним та тихим, так і веселим та енергійним. Вибір залишається за Вами.

Парки розваг

Парки розваг ― це одне з улюблених місць малечі, адже тут можна вдосталь настрибатися та побігати. Зазвичай на таких локаціях присутні батути, гірки, з яких можна спускатися, канатні драбинки, тунелі, та наповнені м'якими кульками басейни ― безліч атракціонів та розваг. Якщо Ви вагаєтеся, куди поїхати з дитиною ― парк розваг буде безпрограшним варіантом.

Найкращим та єдиним у своєму роді парком неподалік Львова є Уруру. Його родзинкою є те, що він знаходиться в оточенні лісу, подалі від галасливого міста, а його площа складає 11 гектарів. Парк можна відвідувати цілорічно, а всі розваги доступні навіть взимку.

Тут можна побачити реалістичні макети динозаврів у повен зріст. Вони точно відтворюють вигляд цих давніх тварин, тому в Уруру можна не тільки погратися, але і дізнатися щось нове. В парку є найрізноманітніші види цих жителів юрського періоду, а також великі та маленькі екземпляри: динозаври-дорослі та динозаври-діти. В Уруру можна навіть зустріти динозавреня, яке вилуплюється з яйця! Після такої екскурсії, у дитини точно прокинеться інтерес до історії. Заключним акордом цієї захопливої історії для Вашого малюка стане споглядання за “виверженням” вулканів.

Динозаври у парку розваг Уруру.

Коли дитина досхочу награється з динозаврами, можна переходити до наступної частини розваг, які пропонує Уруру. Серед них ― гойдалки, гірки, з яких можна з’їжджати, і найцікавіше ― сітчастий парк.

Сітки, які спеціальним чином натягнуті поміж деревами, своїми переплетеннями формують своєрідний батут, на якому можна весело стрибати та перекочуватись. Всю накопичену енергію Ви та Ваш малюк звільните саме тут.

Розваги у парку Уруру.

Можна також покататися на інших атракціонах чи спробувати себе на лазанках. Приємною характерною рисою парку є те, що всі розваги доступні як дорослим так і дітям. Тому батьки можуть приєднатися до своїх маленьких непосид та згадати дитинство.

Копальня золота ― це ще одна родзинка Уруру. Кожен малюк може спробувати добути дорогоцінний метал та вирушити на пошуки пригод. Для забав доступне також водяне містечко з плотами, зона з піском для малюків, та казкові башти, по яких ніхто не забороняє лазити.

В парку Уруру є ще одна розвага ― тюбінг, або спуск з гірки. Не хвилюйтеся, для цього не потрібен сніг! Спеціальна основа трас дозволяє кататися цілий рік, навіть у спекотні літні дні. Любителі гострих відчуттів можуть скористатися спуском з поворотом, а батьки з маленькими дітьми ― сімейними трасами.

Тюбінг у парку розваг Уруру.

У цьому парку активний та пізнавальний відпочинок з дитиною у Львові гарантовано, тут буде цікаво всім. Уруру знаходиться на території відпочинкового комплексу Бухта вікінгів, де можна забронювати житло та приємно провести час.

Адреса: Лісова 14, Старе село, Львівська область

https://www.facebook.com/parkururu

http://ururu.in.ua/

+380675125555

Розважальні центри

Серед розважальних центрів у Львові є багато варіантів відпочинку. Найбільшою популярністю користуються:

  1. Дитяча планета сама назва говорить, що цей заклад створений для того, щоб малеча відчула себе в окремому світі. Тут є батути, на яких діти можуть стрибати разом з батьками, площадка, де можна кататися на роликах, тарзанка, скеледром, лабіринт та багато іншого. Для допитливих дітей проводяться цікаві та пізнавальні майстер-класи, де малюки можуть навчитися нового.

Адреса: вул. Газова, 30-А, Стрийська, 202

  1. Наступним популярним варіантом у списку розважальних центрів є Ігроленд. В цьому закладі присутні надувні батути, лабіринти, мінібоулінг, ігрові симулятори, автомати для ігор, де можна виграти призи та багато іншого. В Ігроленді є також майданчик для наймолодших діток, де розташовані пісочниці з кінетичним піском, маленькі гойдалки та карусельки.

Адреса: ТЦ Forum, вулиця Під Дубом, 7Б

  1. Папашон ― родзинкою цього закладу є автодром, де дітки можуть повчитися водити, та навіть взяти участь у перегонах. Користуватися цим сервісом можуть як діти, так і дорослі. Крім цього, в закладі присутні атракціони, лабіринти та батути. Поки діти бавляться, батьки можуть спробувати себе у грі в боулінг.

Розважальний центр Папашон у Львові.

Адреса: ТРЦ Victoria Gardens, вул. Кульпарківська, 226А.

  1. Дитячий розважальний центр Жу-Жу ― у цьому закладі дітки можуть не тільки активно проводити час, але і розвиватися. Крім лабіринтів, качель та батутів, у цьому центрі є арт студія, бізіборди, хореографія, заняття з англійської, майстер-класи для дітей. Поки батьки будуть насолоджуватися чашкою кави, за дітьми будуть наглядати досвідчені вихователі та аніматори.

Адреса: Львів, вул. Шевченка, 17 (ЖК Велика Британія, 1 поверх)

  1. Центр сімейного дозвілля Булька відомий тим, що тут є безліч розваг на будь-який смак для всіх членів сім'ї: від наймолодшого до найстаршого. Діти можуть спробувати покататися по автошляхах Монако за допомогою симулятора, а також насолодитися спортивними ігровими автоматами: баскетболом, аерохокеєм та іншими. Поки дітки відпочивають, батьки можуть поїсти морозива і випити прохолодних напоїв.

Адреса: ТРЦ ВАМ, Б. Хмельницького 214

  1. Спортивно-розважальний комплекс Апекс ― цей заклад спеціально створений для особливо активних та цікавих дітей. Окрім дзеркального лабіринту, боулінгу, баскетболу, ролердрому та автодрому, тут є тир, лазерні бої, дитячий майданчик. 

Розважальний центр Апекс у Львові.

Адреса: вул. Бузкова, 2.

Якщо Ви любите відпочивати активно, живете у Львів куди піти з дитиною не знаєте, то вище перелічено найкращі варіанти. Щоб відпочинок був вдалим, варто зв'язатися з парком розваг та уточнити графік роботи. Деякі заклади можуть бути зачинені на спеціальне обслуговування.

Вистави для дітей

Львів недарма називають культурною столицею України. Крім торгових центрів та ресторанів, у місті присутні безліч театрів та музеїв. Якщо Ви хочете знайти щось оригінальне та цікаве для дітей у Львові, обов'язково варто відвідати театри. Серед тих, які пропонують вистави для наймолодших, знаходяться:

  1. Ляльковий театр ― це місце, яке стало візитною карткою Львова. В репертуарі театру понад двадцять вистав, тому кожен знайде те, що припаде йому до смаку. В театрі є вистави для різних вікових категорій, та навіть для дорослих.

Адреса: пл. Данила Галицького, 1

  1. Театр естрадних мініатюр “І люди, і ляльки” пропонує відвідати комбіновані постановки, де на сцені можна побачити як ляльок, так і живих акторів. В репертуарі театру є безліч цікавих вистав, які наймолодші глядачі будуть з захопленням дивитися.

Адреса: вул. О. Фредра, 6.

  1. Перший академічний український театр для дітей та юнацтва пропонує переглянути постановки відомих сценаристів, у яких є повчальна лінія. Вистави цього театру будуть цікавими не тільки для малечі, але і для батьків.

Адреса: вул. Академіка Гнатюка, 11

  1. Львівський театр опери та балету ― це, безумовно, місце відоме для всіх. Тут можна побачити постановки всесвітньо відомих спектаклів, таких як Попелюшка, Лускунчик, Лис Микита та інші. Захоплення у дітей викликає не тільки вистава, але і сама будівля.

Львівський театр опери та балету.

Адреса: пр. Свободи, 28.

  1. Театр Заньковецької ― вистави за участі талановитих акторів не залишать байдужим нікого. Однією з найкращих постановок театру для діток є “Пітер Пен”, однак це не єдина вистава для наймолодших, яку можна побачити в театрі.

Адреса: Лесі Українки, 1

Музеї для дітей

Тим батькам, яким уже набридли батути та гойдалки, впевнено можна порекомендувати відвідати численні музеї Львова. Щоб не ламати голову, куди піти у Львові з дітьми та який музей вибрати, щоб усім було цікаво, варто переглянути цей список:

  1. Музей Науки ― Тут ви точно не побачите пильної давнини та артефактів під склом. Річ у тому, що більшість експонатів цього музею інтерактивні. Ви можете взаємодіяти з ними, отримуючи набагато більше задоволення та нових знань! Колись грали на гігантському піаніно? Бачили, як виглядає звук? Спілкувалися зі штучним інтелектом? Керували роботизованою рукою? Тепер у вас буде така можливість. Експозиція музею займає 2200 квадратних метрів. Тут розташовані понад 100 експонатів, що поділені на наступні групи:наука; людина; повітря; вода; оптика; акустика; електрика; роботи; гоночні авто Формули-1. 


    Потрапити в Музей Науки дуже легко, адже Ви можете замовити квитки онлайн на офіційному сайті, вибравши найбільш зручну дату й час.

  1. Музей-Арсенал ― це місце буде в першу чергу цікаво відвідати хлопчикам. Експозиція налічує безліч видів зброї та оборонного спорядження, починаючи від ХІ століття та закінчуючи ХХ. Відвідуючи такий музей, дитина не тільки отримує безліч позитивних вражень, але і пізнає історію.

Адреса: вул. Підвальна, 5

  1. Музей історії науки і техніки дозволяє відстежити науково-технічний прогрес на прикладі експонатів. Предмети експозиції викликають у дітей безліч запитань та щирого подиву. Тому рекомендуємо замовити екскурсовода, який детально про все розповість.

Адреса: вул. Вітовського, 57А

  1. Палаццо Бандінеллі ― маленьким львів'янам буде надзвичайно цікаво ознайомитися з побутом заможних жителів міста XVII-XVIII століття. Експозиція включає меблі, посуд, предмети живопису та відтворення інтер'єру тих часів.

Адреса: пл. Ринок, 2.

Екскурсії по Львову для дітей

Ще одним з варіантів куди піти з дитиною у Львові є екскурсія. Львів ― це старовинне місто з безліччю визначних пам'яток. Навіть гуляючи по вуличках з дитиною можна побачити історію львіських будинків та інших місць. Крім цього, можна знайти професійних гідів та послухати екскурсію. 

Серед найцікавіших турів по Львову та львівських пам'ятках знаходяться:

  1. Чудо поїзд ― це міні-потяг, який возить всіх охочих в межах історичного центру Львова з екскурсійним супроводом. Починається тур біля ратуші, де зазвичай припаркований цей транспорт. Екскурсія триває близько години.

Адреса: Площа Ринок,1

  1. Аптека-музей ― екскурсія в цьому музеї включає огляд алхімічної лабораторії, підвалів закладу, лікарських препаратів та спеціальних фармацевтичних приладів. Такий тур буде найбільш цікавий дітям від десяти років.

Аптека-музей у Львові.

Адреса: вул. Друкарська 2

  1. Майстерня Шоколаду ― це місце, де буде цікаво дитині. У цьому закладі можна послухати про історію шоколаду, спостерігати за процесом виготовлення оригінальних цукерок, а також відвідати пізнавальний майстер клас. Під час екскурсій можлива дегустація.

Адреса: вул. Сербська, 3, вул. Січових Стрільців, 5. 

Ось найкращі ідеї на тему куди поїхати з дітьми у Львові, щоб отримати багато приємних вражень та провести незабутній сімейний відпочинок.

Якщо Ви шукаєте чогось нового та нетипового, рекомендуємо завітати до парку розваг Уруру. Ми гарантуємо, що Ви отримаєте величезну кількість хороших емоцій, а також зарядитеся позитивом надовго. Знайдіть час для сім’ї та відвідайте Уруру!

Парк динозаврів біля Львова.

Зв'язатися з працівниками цього парку розваг та насолодитися високим рівнем сервісу уже з перших хвилин розмови можна:

  • по телефону +38-067-512-55-55

  • за допомогою електронної пошти buhtavikingiv@gmail.com

Адреса: Старе Село, Львівська область, Україна

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Парк розваг УруруПарк розваг Уруру

Львівщина дивує: нещодавно там з’явилися десятки динозаврів. І це зовсім не вигадка чи бурхлива фантазія, а виставка в новому розважальному парку «Уруру». Варто подивитися на цю дивовижну експозицію – вона дуже цікава не тільки для дітей, а й для дорослих. Вирушайте до відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів», якщо вас зацікавила виставка динозаврів, Львів запрошує всіх охочих

Куди поїхати на кемпінг в Україні?Куди поїхати на кемпінг в Україні?

Споглядати зорі в нічному небі чи смажити шашлики, влаштувавши пікнік із друзями – про це багато хто мріє! Це чудова можливість відпочити від різних турбот і з користю провести час на природі. Для мешканців великих міст кілька ночей у наметі можуть стати справжнім культурним шоком. Це своєрідна романтика, якої часом так бракує…

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС