phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Парк розваг Уруру

Львівщина дивує: нещодавно там з’явилися десятки динозаврів. І це зовсім не вигадка чи бурхлива фантазія, а виставка в новому розважальному парку «Уруру». Варто подивитися на цю дивовижну експозицію – вона дуже цікава не тільки для дітей, а й для дорослих. Вирушайте до відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів», якщо вас зацікавила виставка динозаврів, Львів запрошує всіх охочих.

Ви побачите величезних тварин, які до того ж ще здатні рухатися. Між анімованими динозаврами натягнуті сітки, на яких можна стрибати, мов на батутах. Тож виставка і пізнавальна, і розважальна – це ідеальний варіант для сімейного вікенду.

Парк динозаврів біля Львова.

Виставка динозаврів біля Львова

Щоб доїхати до парку динозаврів зі Львова, потрібно рухатися в сторону Бібрки. Біля зупинки «Водники» буде поворот ліворуч – на «Бухту Вікінгів». Парк розваг «Уруру» та відпочинковий комплекс мають спільний заїзд, та наступного року планують розмежувати й зробити окремі дороги.

Парк розваг Уруру.

Види динозаврів 

Зараз на території парку організували тільки перший етап атракцій. Згодом розваг побільшає – що привабить ще більше відпочивальників. Тож поспішайте насолодитися відпочинком у парку вже зараз. Окрім споглядання за динозаврами, дітки полюбляють стрибати на сіткових батутах, кататися на гірках і гойдалках.

Особливість парку – анімовані тварини, їх тут 22. Динозаври м’які на дотик, а через те, що вони рухаються, і зовсім мають натуральний вигляд. Ви зрозумієте, що приїхали у парк динозаврів у Львові, як почуєте рик. Динозаври – це не просто макети, а анімовані тварини, які ще й видають звуки. Це особливо подобається дітям, які зачаровано спостерігають за незвичними велетнями.

Через те, що динозаври дуже реалістичні, деякі малюки можуть злякатися. Тварини навіть приблизно відповідають своїм справжнім розмірам – згідно з уявленнями науковців про те, якими саме були динозаври. Тож лякливих діток краще одразу попередити, що макети будуть рухатися. Головне зазначити, що вони не зможуть зрушити з місця.

Тиранозавр (T-rex) вважається королем динозаврів, і саме він – «перлина» виставки. Його висота – близько 12 м. Вражає, справді? Також ви побачите й менших тварин. У деяких із них навіть передбачені сидіння, завдяки яким дітки можуть покататися на нових
улюбленцях.

Динозаври біля Львова.

Виставка динозаврів біля Львова.

Тюбінг парк

Щоб зробити розважальний парк Уруру ще цікавішим, для відвідувачів створені дві тюбінг траси. Отримати вир незабутніх емоцій та неабияке задоволення з яскравими емоціями зможуть і малі, і дорослі гості. Спуск довжиною 100 м пропонується подолати на зручній надувній «ватрушці» з пластиковим дном та надійними ручками по боках. Ті, хто катався в аквапарку на гірках, знають, як це весело та захопливо! При цьому, на відміну від аквапарку, погода та сезон не можуть серйозно вплинути на ваше бажання розважитись — тюбінг парк працює цілорічно.

Особливості трас для тюбінгу

Кожний відвідувач може обрати для себе тюбінг, який йому подобається. В парку функціонують 2 траси:

  • екстремальна, з запаморочливими виворотами, що підходить для поціновувачів швидкісного спуску, який захоплює подих;
  • пізнавально-релаксійна, ідеальна для дітей, людей похилого віку та тих, хто надає перевагу спокійним розвагам.

Зверніть увагу на те, що в парку Уруру з’явився не тільки тюбінг, але й локація з ігровими шахтами для видобутку золота, великі гойдалки та водяне містечко. В шахті є цікаві лабіринти. Гойдалки тарзанки дозволяють отримати незрівнянні емоції в польоті поміж шинами. А в водному містечку можна покататись на справжніх плотах. Тож ви можете не тільки відвідати всесезонний тюбінг у Львові, але й розважитись на нових атракціонах разом з сім’єю, дітьми.

Тюбінг.

Тюбінг в парку розваг Уруру.

Цікавий відпочинок з дітьми

Коли діти награються з динозаврами, а ви – зробите вдосталь фото, можна буде переходити до більш активних розваг. Просто посеред лісу ви побачите широкі сіті, які за мить перетворюються на батути. Діти дуже полюбляють стрибати на них – це чудовий спосіб вивільнити енергію й зайнятися корисними фізичними вправами. За бажанням там можна навіть пограти у футбол.

Також парк розваг Уруру підготував і менш «адреналінові» атракції. Можна поз’їжджати з гірок, а також покататися на гойдалках. Такий вид відпочинку чудово підійде для менших діток. У Львові та й інших містах часом важко знайти місце чи розважальний центр, що водночас зацікавить і малят, і старших дітей. Парку «Уруру» на базі відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів» це вдалося. Його креативний директор
зазначив, що хотів створити парк поблизу Львова, де могли б розважатися саме діти.

Всі атракціони тут дуже безпечні – вони не мають гострих кутів або важких конструкцій із металу, як часто буває на дитячих майданчиках у місті. Вхід коштує 250 грн (діти, чий зріст до 90 см, проходять безкоштовно). Парк «Уруру» працює щодня з 10 до 20 години й чекає всіх охочих. Запрошуємо відвідати це місце всіх, хто бажає урізноманітнити своє дозвілля й влаштувати цікавий сімейний відпочинок.

Відпочинок з дітьми біля Львова.

Сітчастий парк в Уруру.

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ

 +38 (067) 512 5555

https://www.ururu.in.ua

https://www.facebook.com/parkururu/

 

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Куди поїхати на кемпінг в Україні?Куди поїхати на кемпінг в Україні?

Споглядати зорі в нічному небі чи смажити шашлики, влаштувавши пікнік із друзями – про це багато хто мріє! Це чудова можливість відпочити від різних турбот і з користю провести час на природі. Для мешканців великих міст кілька ночей у наметі можуть стати справжнім культурним шоком. Це своєрідна романтика, якої часом так бракує…

Як вибрати ідеальний готель для весілля?Як вибрати ідеальний готель для весілля?

Молода пара, яка вибирає місце для весільного прийому, зіштовхується з великим викликом. Є багато місць, де можна організувати весілля. Це можуть бути спеціальні зали, відкриті простори, ресторани та готелі. Кожне з цих рішень має свої переваги. Але саме готелі дуже популярні серед молодят.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС