uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Як вибрати ідеальний готель для весілля?

Молода пара, яка вибирає місце для весільного прийому, зіштовхується з великим викликом. Є багато місць, де можна організувати весілля. Це можуть бути спеціальні зали, відкриті простори, ресторани та готелі. Кожне з цих рішень має свої переваги. Але саме готелі дуже популярні серед молодят.

 

  1. Як правильно розмістити приїжджих гостей?
  2. Які є варіанти розміщення гостей на весіллі?
  3. Основні правила бронювання готелю для гостей на весіллі.
  4. Які переваги розміщення гостей в готелі комплексу Бухта Вікінгів?

Передусім подумайте про ваші потреби, наприклад, точну кількість гостей, яким слід забезпечити проживання та додаткові послуги. Потім встановіть бюджет: враховуйте, що оренда житла для весільних гостей у такому переповненому місті, як Львів, може становити значну частину весільних витрат. 

Не всі пари мають великий бюджет, тому варто розглянути різні рішення. Після того, як ви встановите список гостей, спробуйте забронювати готель якомога швидше. За кілька місяців до події – це може бути малий термін: деякі популярні місця потрібно бронювати набагато раніше. 

При виборі дізнайтеся, які послуги входять у бронювання номерів в готелі. Переконайтеся, що кімнати достатньо великі й обладнані кондиціонером, а біля готелю є місця для паркування. Також врахуйте особисті побажання та вподобання гостей.

Готель для весілля.

Як і куди розмістити приїжджих гостей?

На деяких весіллях з’являються гості з далеких куточків України та навіть з-за кордону. Більшість пар вважають своїм обов'язком забезпечити їм житло. Однак вартість проживання може виявитися дуже високою і сильно вплинути на бюджет весілля. Ми пропонуємо кілька варіантів.

Не кожен гість весілля потребує житла. Тому необхідно створити список гостей, яким потрібно забезпечити житло. Список повинен містити кількість ночей, тип номерів і дати проживання. Цілком ймовірно, що, замовивши більше номерів, ви зможете домовитись про вигідні ціни. Деякі об’єкти запропонують вам значні знижки.

Як вибрати готель для весілля.

Найкращий варіант розміщення гостей весілля 

Як найкраще розмістити гостей на весіллі?

Найкращий варіант – розміщення, організоване в тому самому місці, де відбувається весілля. Втомлені гості можуть у будь-який час зайти до своїх кімнат, відпочити чи освіжитися. 

Якщо це рішення не підходить, і готель розташований далеко від весільного залу, необхідно організувати транспорт для гостей. Багато пар вирішують взяти напрокат автобус, який курсує щогодини, приблизно з опівночі. Варто підготуватися до непередбачених ситуацій і орендувати додаткову кімнату про всяк випадок.

Розміщення гостей на весіллі.

Правила бронювання готелю для гостей

Найкраще, якщо нічліг для гостей починають планувати приблизно за рік до весілля, коли список гостей вже готовий. У вас буде змога дізнатися, скільки гостей потребує житла, і ви можете розпочати бронювання відповідної кількості номерів. 

Найчастіше молодята вирішують вибрати зал для весілля у готелі саме тому, що там є багато номерів. Раннє планування дозволить зарезервувати потрібну кількість кімнат. Будьте обережні, адже відкладаючи, ви можете привести до ситуації, коли кімнати, які вас цікавлять, зайняті туристами чи гостями з іншого весілля.

Готель для весілля біля Львова.

Перш ніж приїхати в готель, варто ознайомитися з деталями бронювання. Заздалегідь зв’яжіться з менеджером готелю і визначте, що саме вам потрібно. Зверніть увагу на платіжні дані. Визначтеся, чи будете платити готівкою, банківським переказом чи, можливо, використовувати платіжну карту. Також з’ясуйте, коли слід оплатити рахунок.

Плануючи весільний прийом в готелі, ви можете розраховувати на комплексні послуги. Тоді – матимете доступ не тільки до кімнати, в якій проводиться весілля, а й до посуду, столів, стільців тощо. Проживання в тому ж місці, де проводиться весілля – додаткова й суттєва перевага. 

Найкращий готель для святкування весілля.

Що пропонує готель відпочинкового комплексу "Бухта Вікінгів":

 

Гарне харчування

Один із найважливіших елементів весільної вечірки – це меню. Команда комплексу «Бухта Вікінгів» має значний досвід організації весільних прийомів, тому зможе підготувати меню, яке ідеально відповідатиме вашим очікуванням. У готелі працюють найкращі кухарі. Окрім страв на вечерю, ви можете розраховувати на різноманітні закуски, солодкий фуршет, козацькі столи, шоколадні фонтани та подані напої.

Перш ніж детально узгодити меню, ви маєте можливість скуштувати окремі страви та, за бажання, запропонувати власні модифікації. Можна скласти навіть незвичне меню, наприклад, із вегетаріанськими стравами чи тими, що не містять глютен. У готелі є власні бенкетні зали та ресторан для весілля. Тому вам не слід перейматися, що їжа буде несвіжою, а теплі страви виявляться холодними.

Де розмістити гостей на весіллі.

Професійне обслуговування

Готелі з високим рівнем послуг також здатні надати вам індивідуальні поради та своєрідний контроль над весіллям. Саме завдяки професійному обслуговуванню у «Бухті Вікінгів» гостям не доведеться занадто довго чекати їжі, а молодятам – турбуватися, що щось піде не так.

Наша команда запропонує вам внутрішнє оздоблення залу, розстановку столів, підготовку букетів і належне освітлення приміщення. Відмінне обслуговування офіціантів теж має велике значення. У «Бухті Вікінгів» вони звикли працювати стримано та ефективно обслуговувати навіть сотню гостей. Персонал готелю також буде займатися питаннями прибирання.

Проживання гостей у готелі на весіллі.

Програма для запрошених гостей

Ми забезпечимо вашим гостям зручне проживання та додаткові розваги – все для того, щоб вони отримали максимальний комфорт від перебування у відпочинковому комплексі. Тим часом у готелі, втомившись від веселощів, гості можуть одразу зайти до своїх номерів, трохи відпочити під час вечірки чи освіжитися.

Чудова логістика й послуги трансферу

Наша команда пропонує молодим парам додаткові послуги. Ви можете взяти напрокат автомобілі для нареченого й нареченої, організувати трансфер до аеропорту чи залізничного вокзалу чи навіть скористатися послугами пральні.

Найкращий готель для весілля біля Львова. 

Запрошуємо до «Бухти Вікінгів»!

Цей відпочинковий комплекс розташований дуже близько від Львова. Це ідеальне місце для проживання весільних гостей. Ми маємо кілька варіантів – розміщення у готелі, котеджах або будиночках хюґе. Ви зможете вибрати будь-який доступний варіант, щоб він відповідав вашим потребам.

Розміщення гостей на весіллі у номерах готелю.

Як вибрати готель для весіллі.

Наша команда допоможе створити план проживання для гостей із урахуванням бюджету, місця проведення весільного прийому та вподобань гостей. Поцікавтесь у своїх друзів і родини, як би вони хотіли відпочити. Тоді створіть точний план і переконайтесь, що все враховано. Звертайтеся до нас – і ми залюбки проконсультуємо вас щодо розміщення гостей. 
 

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Де пограти в пейнтбол: 7 місць у Львові та поблизу містаДе пограти в пейнтбол: 7 місць у Львові та поблизу міста

Пейнтбол – популярна спортивна гра, у якій протистоять команди. Гравці стріляють один в одного кулями, що наповнені фарбою, бажаючи потрапити в максимальну кількість ворогів. Можливо, ви шукаєте, де можна пограти пейнтбол по всій країні. Якщо ви організовуєте поїздку до Львова чи мешкаєте там, збираєтесь в місто у відпустку і хочете знайти місце для гри, то ця стаття буде для вас особливо корисною.

Правила утримання конейПравила утримання коней

Хороший догляд за конем є основою задоволення цієї благородної тварини та її власника. Які ж існують методи та процедури догляду за кіньми? Переважно це регулярне чищення гриви, купання, випас і годування відповідним кормом, огляд у ветеринара тощо. Ми підготували для вас найважливіші факти, які слід знати, якщо ви є власником коня чи плануєте його придбати.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС