uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Де пограти в пейнтбол: 7 місць у Львові та поблизу міста

Пейнтбол – популярна спортивна гра, у якій протистоять команди. Гравці стріляють один в одного кулями, що наповнені фарбою, бажаючи потрапити в максимальну кількість ворогів. Можливо, ви шукаєте, де можна пограти пейнтбол по всій країні. Якщо ви організовуєте поїздку до Львова чи мешкаєте там, збираєтесь в місто у відпустку і хочете знайти місце для гри, то ця стаття буде для вас особливо корисною.

 

  1. Топ-7 найкращих пейнтбольних клубів міста Лева
  2. Які бувають види ігрових майданчиків для пейнтболу?
  3. Важливі елементи пейнтбольних майданчиків
    3.1. Покриття
    3.2. Освітлення
    3.3. Перешкоди й укриття
    3.4. Розмір ігрової зони
    3.5. Видимість та конфігурація
  4. Переваги гри у пейнтбол

Не потрібно купувати нічого перед тим, як приїхати на ігрове поле. Якщо ви граєте вперше, перш ніж вкладати власні кошти краще взяти обладнання в оренду, щоб мати змогу перевірити, чи вам до вподоби ця гра.

Пейнтбол можна вважати однією з найбезпечніших спортивних розваг. У грі практично неможливо здобути травми, якщо дотримані всі правила техніки безпеки. Спеціальне обладнання захистить від ударів куль та інших пошкоджень. Іноді може залишитися невеликий синець, якщо ви маєте чутливу шкіру. Для подальшого захисту гравці використовують спеціальну маску, яка захищає обличчя та голову.

Топ-7 пейнтбольних клубів

Відпочинковий комплекс «Бухта вікінгів»

Організуйте екстремальну вечірку разом із нами. Ми допоможемо весело провести будь-які події: корпоративи, дні народження, шкільні заходи чи тімбілднг. Ви можете приїхати до нас на відпочинок у будь-який зручний час. Комплекс розташований поблизу Львова, туди дуже зручно добиратися. Для гостей готелю на території працює полігон для пейнтболу. Одна гра коштує 200 грн, її тривалість – не більше 30 хвилин. 

Ви зможете пограти у пейнтбол у будь-який зручний для вас час у період із 9:00 до 21:00. Бажано бронювати полігон завчасно, щоб інша компанія не встигла його зайняти. Можна поєднати пейнтбол у Львові разом із іншими розвагами у Львові, наприклад, тими, які доступні в «Бухті Вікінгів». У перервах ви зможете смачно поїсти в ресторані, а також відпочити в готельному номері, котеджі чи будиночку хюґе. Запрошуємо всіх любителів активного й цікавого відпочинку!

Пейнтбол у Львові.

Клуб «Альфа»

Охочі мають можливість пограти на спеціально облаштованих майданчиках. Прокат спорядження коштує 150 грн (у вартість входить повноцінний комплект і захисний костюм). Кулі оплачуються додатково – за 100 штук потрібно буде заплатити 70 грн.

Клуб «Б3»

Він має декілька локацій: «Формула», «Закинутий завод», а також майданчик у парку культури та відпочинку. Пограти у пейнтбол можуть і дорослі, і діти від 6 до 10 років. У першому випадку гра обійдеться 300 грн, у другому – 280 грн. Для студентів діють знижки. Під час денних ігор не потрібно платити за оренду локації, а от вночі вона обійдеться у додаткові 500 грн.

Клуб активного відпочинку «Камікадзе»

І дитячий, і дорослий пейнтбол буде коштувати 260 грн за особу. Також на майданчиках можна пограти у страйкбол і лазертаг, що особливо сподобається любителям активного й екстремального дозвілля.

Клуб «Дельта»

Базовий комплект коштує 260 грн. Він містить двісті куль, захисний костюм, який потрібно надягати поверх одягу, а також спеціальну маску, рукавиці та цікавий фотозвіт. На майданчиках ви також зможете пограти в страйкбол і лазертаг.

Комплекс «BNB»

Тим, хто шукає, де можна пограти пейнтбол, комплекс пропонує таку можливість на декількох майданчиків різного типу. Перший – має розміри 38x60 м, покритий травою та призначений для гри 20 людей. Другий майданчик покритий рулонним газоном, має 36x45 м, на ньому можуть грати десятеро осіб. Третій – призначений для такої ж кількості гравців, але він покритий травою та має розміри 28x40 м. Відпочинок у комплексі обійдеться від 220 грн за гру тривалістю годину.

Клуб «Хантер»

Заклад пропонує різні види відпочинку, зокрема, посиденьки в альтанці та катання на квадроциклі. Гра у пейнтбол коштуватиме від 230 грн. Ціна коливається залежно від набору спорядження й конкретного дня (у вихідні грати дорожче). Школярі та студенти можуть вибрати додаткові опції на вибір.

Гра в пейнтбол.

Де можна зіграти в пейнтбол: види ігрових майданчиків

 

Виділяють декілька видів пейнтбольних майданчиків:

 

  • Лісовий.

Цей варіант найкраще підійде для тих, хто любить відтворювати тактичний сценарій або реалістично грати, виконуючи військові місії.

  • Швидкісне поле.

Це варіант для гри, яка має короткий сценарій. Наприклад, коли потрібно ліквідувати перешкоду чи захопити прапор.

  • Джунглі у місті.

Такий майданчик підійде для гри, у якої високий швидкісний темп. Особливість міських джунглів у тому, що вони мають багато укриттів.

  • Гібридне поле.

Воно поєднує лісовий і швидкісний майданчики (два перші варіанти). Гібридний варіант найкраще підійде для тривалих баталій, які можуть відбуватися за різним сценарієм.

Є поціновувачі «дикого» пейнтболу, які люблять грати в лісі. Якщо ви – серед них або хочете спробувати таке дозвілля, то обов’язково подбайте про безпеку. Однак, за досвідом гравців, значно цікавіше відпочивати на спеціальних майданчиках у пейнтбольних клубах, адже там вони відповідно облаштовані й дозволяють всіляко маневрувати.

Пейнтбольний клуб у Львові.

Які елементи можуть бути у пейнтбольних майданчиків?

Вибираючи майданчик для гри, орієнтуйтесь на його головні характеристики. Серед них:

  • тип покриття; 
  • вид освітлення;
  • наявність і різноманітність перешкод;
  • розмір поля;
  • видимість і конфігурація.

Покриття 

Воно може бути трьох основних типів:

  • Природне.

Таке покриття найбільш поширене, до нього зараховують землю, ґрунт або траву. Та все це має суттєвий недолік: коли починається дощ, поверхня моментально стає слизькою – й через це виникають певні складнощі в пересуванні. Хоча є екстремали, які вважають це радше перевагою. Природне покриття дуже реалістичне, що подобається багатьом гравцям.

  • Підлогове покриття чи бетон.

Його часто можна побачити на майданчиках, які розташовані у великих будівлях. Якість такого покриття не залежатиме від погоди, завдяки чому можна буде по-різному маневрувати, не маючи суттєвого навантаження на суглоби.

  • Штучне.

Воно зроблене на гумовій основі, тому навіть дощ не впливає на зручність використання. Таке покриття вважається найкращим, але його можуть дозволити небагато пейнтбольних клубів.

Освітлення 

Не завжди ігри з пейнтболу проходять удень, у вас може виникнути бажання пограти в пізню годину. В кому випадку слід звернути особливу увагу на якість освітлення. Для ігор, коли бій відбувається в темінь, найкращим варіантом стане маленький майданчик, облаштований штучними джерелами світла. Головне, щоб воно не було занадто яскравим і не заважало. Гравці додатково мають стежити за своїми тінями, що додає певного азарту.

Перешкоди й укриття 

Без них унеможливлюються сутички. Можна виділити декілька видів покриття:

  • Стіни (як багатоповерхівок, так і одноповерхових будинків). Цей варіант якісний і найбільш простий.
  • Природні рішення – дерева, окопи чи ями, але майданчиків із ними порівняно мало. Завдяки таким укриттям учасники гри постійно перебувають у русі.
  • Надувні фігури – вони можуть мати різні розміри та форми. Фігури можна рухати, але ці перешкоди малореалістичні.
  • Штучне укриття – це листи з металу, укриття з колод, машинні шини тощо. Такий варіант зручний у використанні й доволі поширений.

Де пограти пейнтбол у Львові.

Розмір ігрової зони 

За цим критерієм виділяють:

  • великі полігони, на яких можуть одночасно грати близько 40 людей;
  • маленькі пейнтбольні майданчики за системою 2х2 або 4х4.

Видимість та конфігурація 

Завдяки гарній видимості вам буде простіше грати, але водночас – важче сховатися. Конфігурація впливає на те, чи можна вести дальню та ближню стрілянину, а також влаштувати змішаний бій.

Чому варто пограти в пейнтбол?

Як популярна розвага пейнтбол має кілька важливих переваг:

  1. не вимагає спеціальної фізичної підготовки;
  2. базується на простих принципах, тому новачки можуть грати з досвідченими гравцями;
  3. команди не повинні бути розділені за віком, статтю чи іншими критеріями;
  4. активна фізична гра на свіжому повітрі корисна для здоров'я та настрою;
  5. пейнтбол допомагає поліпшити стосунки в команді, щоб показати себе, це чудовий спосіб тімбілдінгу – ви зможете дізнатися нові особливості близьких.

Львів пропонує завітати до багатьох пейнтбольних майданчиків, але одним із найзручніших є пейнтбольний клуб, який розташований на території комплексу «Бухта Вікінгів». Запрошуємо вас гарно провести час і набратися нових вражень!

Територія для гри в пейнтбол біля Львова.

Територія бази відпочинку "Бухта Вікінгів".

Короткі висновки

Що таке пейнтбол?
Пейнтбол – популярна спортивна гра, у якій протистоять команди. Гравці стріляють один в одного кулями, що наповнені фарбою, бажаючи потрапити в максимальну кількість ворогів.

Скільки коштує гра?

Вартість гри в середньому - від 200 до 350 грн. На території бази відпочинку "Бухта Вікінгів" одна гра у пейнтбол коштує 200 грн, її тривалість – не більше 30 хвилин.

Де можна пограти пейнтбол у Львові?

У Львові є багато пейнтбольних майданчиків. Найбільшою популярністю користуються: Пейнтбольний клуб "Бухта Вікінгів", Клуб «Альфа» та Клуб «Б3».

Чому грають у пейнтбол?

Пейнтбол має кілька важливих переваг: не вимагає спеціальної фізичної підготовки; новачки можуть грати з досвідченими гравцями; команди не повинні бути розділені за віком, статтю чи іншими критеріями; активна фізична гра на свіжому повітрі корисна для здоров'я та настрою; це чудовий спосіб тимбілдингу.

Як обрати майданчик для гри в пейнтбол?

Обираючи майданчик для гри, орієнтуйтесь на тип його покриття, освітлення, наявність та різноманітність перешкод, розмір поля, видимість й конфігурацію.

Які бувають поля для пейнтболу?

Виділяють декілька видів пейнтбольних майданчиків: лісовий, швидкісне поле, джунглі у місті, гібридне поле.

Чим небезпечний пейнтбол?

Пейнтбол можна вважати однією з найбезпечніших спортивних розваг. У грі практично неможливо здобути травми, якщо дотримані всі правила техніки безпеки. Спеціальне обладнання захистить від ударів куль та інших пошкоджень. Іноді може залишитися невеликий синець, якщо ви маєте чутливу шкіру. Для подальшого захисту гравці використовують спеціальну маску, яка захищає обличчя та голову.

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Правила утримання конейПравила утримання коней

Хороший догляд за конем є основою задоволення цієї благородної тварини та її власника. Які ж існують методи та процедури догляду за кіньми? Переважно це регулярне чищення гриви, купання, випас і годування відповідним кормом, огляд у ветеринара тощо. Ми підготували для вас найважливіші факти, які слід знати, якщо ви є власником коня чи плануєте його придбати.

Що таке СПА-процедури та що таке SPA (СПА)?Що таке СПА-процедури та що таке SPA (СПА)?

Ви не маєте ідеї, як провести вихідні? Хочете відпочити, щоб одночасно розслабитися й подбати про своє тіло? Візит до SPA – це відмінна ідея добре провести час, доглядаючи за собою. Там ви зможете відпочити зі своїми близькими, друзями чи просто наодинці.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС