uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Що таке СПА-процедури та що таке SPA (СПА)?

Ви не маєте ідеї, як провести вихідні? Хочете відпочити, щоб одночасно розслабитися й подбати про своє тіло? Візит до SPA – це відмінна ідея добре провести час, доглядаючи за собою. Там ви зможете відпочити зі своїми близькими, друзями чи просто наодинці. 

Протягом цих днів у вас буде можливість всебічно піклуватися про своє тіло, обличчя та волосся. Вихідні дадуть вам багато енергії на цілий тиждень, а також стануть заміною тривалих свят. Сьогодні в Україні існує багато SPA-центрів, які пропонують широкий спектр процедур.

 

  1. Що таке SPA?
  2. Види SPA-процедур
  3. Що входить в SPA-процедури?
  4. Ефективність SPA-процедури для волосся
  5. Чому потрібно зайнятися SPA-терапією?
  6. Показання та протипоказання до застосування SPA-процедур
  7. Де можна відвідати SPA-комплекс?

Що таке SPA?

СПА-центр – це місце, побудоване та підготовлене для того, щоб дати можливість людям відпочити та позбутися стресу. Басейн, наповнений мінералізованою водою, дозволяє людям плавати і відчувати ейфорію, тим самим забуваючи про всі тиски щоденного життя. Ви розслабляєтеся, оновлюєтесь і омолоджуєтеся, щоб продовжувати свою звичайну діяльність без жодних психологічних або фізичних порушень.

СПА-процедури – це послуги, які надає СПА-центр. Це відпочинок у російській лазні, фітнес-центрі, фінській сауні та басейні. Також ви зазвичай можете скористатися послугами косметолога й масажиста. Деякі СПА-центри можуть запропонувати заняття фізичними вправами або можливість найняти персонального тренера, вчителя йоги чи дієтолога.

Басейн в СПА-центрі.

Види СПА-процедур 

Популярні санаторно-курортні процедури охоплюють ті, що призначені для догляду за шкірою обличчя та тіла, наприклад, маски та обгортання. У більшості СПА-закладів є нігтьовий салон, який пропонує спеціальний манікюр і педикюр. Деякі центри, особливо готельні та курортні, мають комплексні послуги, які можуть поєднувати кілька різних процедур: скраб для тіла з подальшим масажем, наприклад. Інколи СПА ще пропонують додаткові послуги, такі як стрижка, фарбування, укладання та макіяж.

Процедури представлені в СПА-меню закладу, де є перелік всього, що він пропонує. Зазвичай вони групуються за типом санаторно-курортного лікування, інколи просто вказані послуги за назвою. Ви можете вибрати одразу кілька категорій.

Що входить в SPA-процедури?

Найчастіше це:

Масаж

Два найпопулярніші види масажу – це шведський і масаж глибоких тканин. Перший зазвичай покриває все тіло твердими ударами, але без особливих глибоких, зосереджених робіт. Масаж глибоких тканин використовуватиме більш сильний тиск, а також включає цілеспрямовану роботу на особливо тісні ділянки.

Масаж гарячим каменем

Ще один вид масажу, який можна знайти в більшості СПА-меню. Для нього використовуються гладкі округлі базальтові камені, які були нагріті у воді й добре зберігають тепло. Спека допомагає розігріти ваші м’язи й дуже розслабляє їх.

Догляд за обличчям

Це друга за популярністю процедура. Догляд за обличчям має такі основні дії: очищення, відлущування, екстрагування, масаж та маска.

Процедури для тіла

Багато людей схильні думати, що можуть зробити їх самостійно вдома. Звичайно, таке можливо, але це не буде так ретельно, ефективно чи не принесе бажаний ефект розслаблення. 

Кімната для SPA-процедур.

Основний скраб для тіла відшаровує ваші зовнішні мертві клітини шкіри. Це можна зробити сольовим скрабом (більш грубим), цукровим скрабом (ніжнішим) або яким-небудь іншим відлущувачем. Також може застосовуватися кавова гуща чи фруктові ферменти, які м'яко послаблюють міжклітинні зв’язки. Після нанесення скрабу йде душ та нанесення лосьйону.

Ефективність SPA-процедури для волосся

Такі процедури доповнюють ті, що призначені для тіла та обличчя. Залежно від стану вашого волосся, для вас підберуть правильні інгредієнти та препарати, щоб зробити його відновленим і гарним. Також цей вид процедур дуже добре діє на шкіру голови. Лікування починається з ванночки, яка очищає і готує вас до наступних етапів лікування. 

Під час миття проводиться масаж, який покращує циркуляцію шкіри, і тим самим позитивно впливає на ріст волосся. Потім наноситься маска – її склад підбирається відповідно до стану волосся. Маску можна зробити на основі всіляких олійок, натуральних інгредієнтів: молока, меду, олії, яєць або грязі та глини. 

Завдяки такому типу лікування волосся буде глибоко живитися, воно стане надзвичайно м’яким, блискучим і еластичним. Баланс шкіри голови також буде відновлений, а пористість волосся стане рівномірною.

Хоча SPA центри пропонують набагато більше процедур, завдяки саме цим декільком ви можете бути впевнені, що після вихідних повернетеся освіженими, розслабленими та гарнішими.

Сауна в СПА-комплексі.

Чому потрібно зайнятися СПА-терапією?

Варто вдатися до неї, адже вона:

  • допомагає зняти стрес;
  • сприяє кращому сну;
  • знімає біль і втому;
  • сприяє процесу схуднення;
  • допомагає в боротьбі зі старінням;
  • поліпшує кровообіг і циркуляцію крові;
  • застосовується як профілактика варикозу;
  • покращує настрій;
  • знижує частоту появи головного болю;
  • сприяє сяянню шкірі.

Часто заклади пропонують не тільки процедури, а й ефективні засоби для догляду за шкірою, які покращують її стан. Спеціалісти, які використовують якісні професійні продукти, досягають найкращого результату.

Басейн в СПА.

Показання до застосування SPA-процедур

Відпочинок у СПА-центрі часто вибирають люди, які цікавляться схудненням або фізичними заняттями, ті, хто починає чи веде здоровий спосіб життя. Ви можете вирушати до СПА будь-коли, якщо не маєте протипоказань від лікаря.

Протипоказання до застосування SPA-процедур

Вони означають, що вам не варто йти на масаж або він може бути обмежений певними ділянками вашого тіла. Протипоказання існують для вашого здоров'я та безпеки, це все індивідуально, тому слід проконсультуватися з лікарем.

Повне протипоказання – ситуація, коли масажу уникають повністю. Як правило, це з причин безпеки та захисту, озвучених клієнтом і лікарем.

Відносні протипоказання – ситуація, коли масажист може продовжувати процедури з рекомендації лікаря, але йому потрібно буде змінити методи, пов’язані зі станом клієнта, наприклад, використовуючи менший тиск.

Місцеві протипоказання – ситуація, коли певні ділянки тіла клієнта не слід масажувати за жодних обставин. Це може бути для власного комфорту клієнта, щоб уникнути поширення інфекції чи подальших травм.

Масаж заборонений, якщо ви перенесли операцію протягом останніх 6 місяців.

СПА-комплекс на базі відпочинку "Бухта Вікінгів"

Відвідування SPA у «Бухті Вікінгів» біля Львова – це не лише відпочинок, а й справжня терапія для шкіри й тіла загалом. Омолодження, зміцнення, зволоження, регенерація, ультразвукове очищення, глибоке відлущування, лімфатичний дренаж, антицелюлітне лікування. Це лише невелика частина того, що можуть зробити наші фахівці. Вони регулярно проходять навчання та вдосконалюють свої навички, щоб запропонувати вам найвищу якість процедур.

СПА-комплекс на базі відпочинку "Бухта Вікінгів".

Послуги SPA-комплексу біля Львова.

Для вашої зручності та щоб усе пройшло найкращим чином, проконсультуйтеся зі спеціалістами перед відвідуванням СПА. Будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо ви не впевнені або маєте питання – наша команда зможе проконсультувати вас щодо найкращого курсу процедур.

Щоб дізнатись детальніше про послуги та ціни SPA-комплексу "Бухта Вікінгів" телефонуйте за номером +38 (067) 299 29 95

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Як правильно організувати кейтеринг для бізнес-заходуЯк правильно організувати кейтеринг для бізнес-заходу

Для організатора конференції дуже важливо, щоб все було професійно підготовлено. Перерва на каву чи обід – важливий елемент такої зустрічі. Вибираючи команду «Бухти Вікінгів», ви орієнтуєтесь на професіоналізм.

Як правильно вибрати ресторан для весілля?Як правильно вибрати ресторан для весілля?

Важливою частиною весілля є святкування події в ресторані. Потрібно пригостити молодят та всіх гостей смачними стравами і напоями, забезпечити цікаві розваги і одночасно комфортний відпочинок. Вибір і бронювання банкетного залу з рестораном слід зробити за кілька місяців до весілля, щоб обрати краще місце за територіальним розташуванням, інтер’єрним оформленням, рівнем обслуговування.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС