uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Як правильно організувати кейтеринг для бізнес-заходу

Кава-брейки та обідня перерва є частиною більшості заходів. Часто учасники спускаються на каву з термосом і печивом на перекус, а в разі перерви на обід вони швидко шукають ресторан або їдальню в безпосередній близькості.

Іноді гості конференції приходять за годину до початку події. Деякі навіть приїжджають здалеку та хочуть зустрітися з колегами та поговорити перед конференцією. Тож вам, як організатору, дуже важливо правильно їх обслуговувати.
 

  1. Що таке кейтеринг?
  2. Що потрібно для кейтерингу на конференцію?
  3. Як вибрати підходящий формат кейтерингу?
  4. Як скласти меню для кейтерингу?
  5. Основні причини чому варто вибрати кейтеринг
  6. Де можна замовити кейтеринг?

кейтеринг у львові

Для організатора конференції дуже важливо, щоб все було професійно підготовлено. Перерва на каву чи обід – важливий елемент такої зустрічі. Вибираючи команду «Бухти Вікінгів», ви орієнтуєтесь на професіоналізм.

Ми маємо значний досвід в організації кейтерингу для різних подій і гостей – як у приміщенні, так і просто неба. Довірившись нам, ви можете забути про клопоти й забезпечити учасникам приємні враження від їжі та обслуговування. А це, у свою чергу, вплине на їхнє загальне враження від вашого заходу.

Що таке кейтеринг?

Сам термін походить з англійської мови. Першочергово так називалася подача гарячих і холодних закусок пасажирам на борту літака. З часом спектр послуг громадського харчування став розвиватися, завдяки чому сучасне визначення включає не тільки приготування страв. Тож якщо вас цікавило, що таке виїзний кейтерінг, то зараз – це також загальні процеси, пов’язані з доставкою страв і забезпеченням всебічного обслуговування громадського харчування.

Команда готельно-відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів» пропонує повний спектр послуг. Ми пропонуємо харчування на весілля, конференції чи інші заходи. Це може додатково охоплювати всі логістичні та організаційні послуги, пов'язані з підготовкою конференцій, тренінгів або ділових зустрічей.

послуга кейтерингу у львові

Що потрібно для кейтерингу на конференцію?

Залежно від масштабу запланованого заходу, його тривалості та можливості встановити відповідне обладнання поблизу конференц-залу, ви можете замовити різні професійні послуги кейтерингу у працівників «Бухти Вікінгів» за доступною ціною. Залежно від специфіки події, харчування може включати:

  • гарячі та холодні напої;
  • солодкі закуски, десерти та торти;
  • закуски, подані у вигляді холодного фуршету;
  • страви для вечері тощо.

Як вибрати підходящий формат кейтерингу?

Коли ви плануєте організувати кейтеринг й хочете вибрати відповідний формат, бажано врахувати:

  • мету заходу;
  • специфіку компанії;
  • доступний бюджет;
  • кількість гостей.

Вже відштовхуючись від цього, досвідчена команда «Бухти Вікінгів» запропонує вам формат, який найкраще відповідатиме вашій події. Ми допоможемо підібрати такий тип обслуговування, який створив би максимально комфортні умови для відпочинку та спілкування запрошених. Це може бути:

  • coffee breaks;

  • короткі ділові зустрічі;

  • фуршет;

  • урочиста подія;

  • коктейльна вечірка на свіжому повітрі;

  • інший формат за вашим бажанням.

Як скласти меню для кейтерингу?

Якщо конференція розпочнеться дуже рано, то можна подати легкий сніданок: багетні бутерброди з різними добавками, простий салат і свіжі фрукти. Якщо конференція вишукана, можна приготувати витончені тарталетки – наприклад, з ікрою або з хумусом із додаванням буряка, посипаного їстівними травами.

Однак якщо захід розпочнеться трохи пізніше, варто привітати гостей легкими солодощами. Краще уникати важких тортів, смажених десертів і жирних вершків: гості можуть відчути сонливість на початку. Робіть ставку на фруктовий салат або фрукти в шоколаді, зернове печиво чи кекси з цільного зерна.

кейтеринг від ресторану

Перерва на сніданок або кава-брейк

Залежно від типу конференції, перед подачею вечері часто є перерва на обід або щось солодке. Тут ви можете розширити меню конференції, щоб привітати гостей.

Другий сніданок можна доповнити томатною брускетою, овочами на грилі, рулетиками з сьомгою чи сирими овочами. Варто також пам’ятати: ті, хто віддає перевагу солодким сніданкам, будуть задоволені вибором круасанів і йогурту з гранулою та фруктовим мусом.

Однак під час перерви на каву слід подарувати легкі десерти, такі як панна котта чи шоколадний мус. Оскільки конференція потребує енергії для роздумів, чудовим варіантом буде суміш горіхів і сухофруктів.

Шведський стіл у меню конференції

Те, що краще подавати на вечерю, залежить від характеру події. Одні організатори віддають перевагу традиційному меню, інші – більш сучасним рішенням. Ми допоможемо вам вибрати найкращі пропозиції від ресторану «Бухти Вікінгів», підготувавши готові набори. Окрім класичного меню вашого регіону, можна приготувати страви європейської кухні. Завдяки цьому ви будете підтримувати послідовний стиль всього меню на конференції та зможете здивувати гостей нестандартними стравами.

Як організувати кейтеринг на конференції, щоб він сподобався усім запрошеним? Не забудьте позначити продукти на алергени. Найкраще використовувати піктограми, які вказують, що та чи інша страва без глютену, без лактози, без цукру, чи є вона вегетаріанською або веганською. Завдяки цьому гостям, які дотримуються дієти, що виключає певні інгредієнти, не доведеться турбувати персонал.

Харчування на завершення конференції

Деякі заходи закінчуються останньою лекцією. Інші – тривають ще довго після завершення, адже гості хочуть витратити час на обговорення. Це можна зробити за кавою та смачною їжею. Якщо ви маєте такі очікування, то можете вибрати теплі страви чи солодкий фуршет – наприклад, з міні-пончиками різних смаків.

Основні причини чому варто вибрати кейтеринг:

  • економія часу – ви можете подбати про інші важливі питання, пов'язані з організацією конференції, допоки кейтерингова компанія про все потурбується;
  • комплексне обслуговування – зазвичай ціна харчування включає послуги офіціантів;
  • консультація щодо вибору меню – хороша професійна порада допоможе вам уникнути непорозумінь і забезпечити оптимальне харчування для гостей. Завдяки величезній різноманітності страв, команда «Бухти Вікінгів» може запропонувати меню, яке відповідатиме будь-якому смаку;
  • посуд – вам не доведеться турбуватися про столове приладдя, тарілки, а також скатертини. До того ж дуже часто відповідні компанії допомагають в оформленні приміщення. Це суттєва причина, чому кейтеринг затребуваний під час проведення різних подій; 
  • ще один плюс – можливість вести цінові переговори, адже ціна зазвичай пов’язана з вибраним меню, тривалістю всього заходу та кількістю запрошених гостей.

Послуги кейтерингу від ресторану "Бухта Вікінгів"

Ми пропонуємо професійний кейтеринг для конференцій, тренінгів, корпоративів та інших подій, що проводяться у Львові та області. Наші шеф-кухарі представлять вам насичене меню страв та закусок, які дозволяють забезпечити гостей привабливим і надзвичайно смачним харчуванням.

Команда «Бухти Вікінгів» буде рада створити будь-які страви для вашої події. Ми гарантуємо комплексне та ефективне харчування. Також запрошуємо вас організувати подію у наших сучасно обладнаних конференц-залах. Широка пропозиція та багаторічний досвід організації громадського харчування «Бухти Вікінгів», дозволить регулювати замовлення під ваші потреби та виділений бюджет. Ось чому кейтеринг вигідно замовляти у «Бухти Вікінгів».

організація кейтерингу у львові

Пропонуючи фуршет, ми постійно стежимо за естетикою столу й докладаємо всіх зусиль для того, щоб тарілки з закусками завжди були заповнені. У вас буде доступ до повного спектра страв, натхнених не тільки українською кухнею, але й кулінарними традиціями багатьох інших країн, наприклад, азіатської, італійської, французької, грецької чи іспанської кухні.

Широке меню означає, що подані страви можуть ідеально відповідати будь-якій події – незалежно від її формату. Звертайтеся – і ми підберемо найкращий варіант саме для вашого заходу!

Для замовлення послуги кейтерингу від ресторану "Бухти Вікінгів" телефонуйте за номером +38 (067) 299 29 95

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Як правильно вибрати ресторан для весілля?Як правильно вибрати ресторан для весілля?

Важливою частиною весілля є святкування події в ресторані. Потрібно пригостити молодят та всіх гостей смачними стравами і напоями, забезпечити цікаві розваги і одночасно комфортний відпочинок. Вибір і бронювання банкетного залу з рестораном слід зробити за кілька місяців до весілля, щоб обрати краще місце за територіальним розташуванням, інтер’єрним оформленням, рівнем обслуговування.

Як відсвяткувати день народження в сауні?Як відсвяткувати день народження в сауні?

Святкування дня народження – це індивідуальний вибір для кожного. Хтось цінує самотність та не влаштовує галасливого заходу, а для когось принципово необхідно запросити якомога більше гостей до розкішного ресторану. Дехто вважає, що цей день потрібно провести в подорожі на відпочинку або займаючись улюбленими справами. Та багато людей влаштовують своє особисте свято в компанії найкращих друзів в сауні.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС