uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Як відсвяткувати день народження в сауні?

Святкування дня народження – це індивідуальний вибір для кожного. Хтось цінує самотність та не влаштовує галасливого заходу, а для когось принципово необхідно запросити якомога більше гостей до розкішного ресторану. Дехто вважає, що цей день потрібно провести в подорожі на відпочинку або займаючись улюбленими справами. Та багато людей влаштовують своє особисте свято в компанії найкращих друзів в сауні.

Такий варіант відзначення важливої дати приваблює одразу кількома перевагами – ви можете смачно поїсти і пригоститися різноманітними напоями, попаритися та покупатися в басейні або в чані (залежить від того, яку інфраструктуру має заклад). При цьому вам не потрібно змінювати локацію – все легко організовується в одному місці. Також слід відзначити, що в сучасних саунах пропонується багато додаткових цікавих послуг.

день народження в сауні

Якщо Ви визначаєтесь, де відсвяткувати день народження у Львові, то пам'ятайте, що Вам не обов’язково турбуватися про святкове меню, якщо сауна має поруч ресторан або кафе. Якщо ви захочете залишитися до ранку, то можна обрати заклад, поруч з яким є готель і пропонується бронювання зручних апартаментів відповідного до ваших побажань класу. Зверніть увагу на те, в якому місці розташована обрана вами сауна – є вигідні пропозиції поряд зі Львовом, з гарними природними пейзажами та повністю облаштованими для веселого відпочинку територіями.

Куди піти в сауну?

Зазвичай відзначати день народження в сауні планують з друзями та близькими, компанією від 5-6 осіб та більше. Тож слід потурбуватися про те, щоб обране місце веселого відпочинку відповідало потребам вашої компанії, мало відповідну площу, санвузол, душові. Під час святкування вам потрібно буде посидіти за столом, тому наявність меблів є важливою.

сауна у львові

Щоб обрати сауну, в якій можна влаштувати незабутній день народження, рекомендується врахувати кілька факторів:

  • місце розташування (в місті чи біля Львова, зручність під’їзду, можливість трансферу, наявність парковки для автомобілів);
  • тип сауни (російська, фінська, турецький хамам);
  • загальна площа і умови розташування гостей;
  • наявність басейну, чану, купіль, меблів, техніки;
  • наявність поряд кафе або ресторану, готельних номерів, інших зручностей;
  • вартість бронювання.

Переваги влаштування дня народження в сауні

Чому багато людей обирають варіант проведення дня народження в сауні? Серед переваг такого вибору відзначають:

  • можливість оригінально розважитись і одночасно оздоровитись;
  • відсутність необхідності прибирати після гостей та застілля;
  • комфорт і максимальна зручність для кожного;
  • наявність додаткових послуг (складання святкового меню і приготування смачних страв від шеф-кухарів, СПА-процедури, масажі, більярд, перегляд футбольних матчів та ін.);
  • доступні ціни на цікавий і зручний відпочинок.

російська баня на озері

Якщо ви бронюєте сауну зі всіма зручностями, то можете не турбуватися про їжу і напої, рушники та засоби особистої гігієни – все це повинно включатися до сервісного обслуговування. Тож, орендуючи парну, не забудьте поцікавитися, що додатково входить до пакету послуг.

Найкращі сауни біля Львова

Біля Львова розташовано багато місць, в яких пропонуються зручні сучасні бані та сауни. При цьому рекомендуємо вам звернути увагу на готельно-відпочинковий комплекс «Бухта Вікінгів», що знаходиться у Старому селі Львівської області. Саме в цьому місці на вас чекають унікальні локації, декілька видів саун, а також безліч додаткових послуг і розваг.

Російська лазня на озері

Елітна російська лазня з натуральної деревини, з сучасним дизайнерським оформленням і всіма необхідними зручностями розташована на озері, посеред мальовничої природи. Ви не тільки відпочинете, але й зможете:

  • набратися сил і життєвої енергії;
  • позбутися стресів і тяжких думок;
  • оновитися тілом і душею;
  • забути про роботу, хатні клопоти та всі інші проблеми.

російська баня на озері біля львова

Фінська баня з чаном

Стильна фінська баня з привабливим інтер’єром, затишною атмосферою, відкритою терасою допоможе відчути себе набагато краще вже з перших хвилин. Ви зможете прекрасно відпочити з близькими чи з друзями, гарно провести час з сім’єю і одночасно отримати користь для здоров’я.

фінська сауна у львові

день народження в фінській сауні

фінська баня на озері

СПА комплекс

Відпочинок в СПА стане прекрасним варіантом проведення дня народження. Ви зможете насолодитися плаванням в великому критому басейні, відвідаєте 3 види сауни і сеанси масажу, відпочинете у спеціальній, повністю облаштованій кімнаті.

спа біля львова

Серед зручностей та переваг запропонованого відпочинку в «Бухті Вікінгів» також слід відзначити:

  • стильні інтер’єри;
  • наявність телевізорів;
  • безкоштовний Wi-Fi;
  • можливість замовлення їжі з ресторану;
  • можливість забронювати номери для відпочинку.

Зверніть увагу також на можливість продовжити веселощі після сауни, розважаючись на спортивних майданчиках комплексу, на озері, готуючи барбекю біля альтанок, прогулюючись верхи на конях, влаштовуючи перегони на веломобілях чи велосипедах, змагаючись у стрілецькому тирі чи в пейнтбол, проходячи перепони в мотузковому парку.

святкування дня народження в бані

фінська сауна на базі відпочинку бухта вікінгів

Щоб забронювати сауну в комплексі «Бухта Вікінгів», зверніться до менеджерів у зручний спосіб – через онлайн форму на сайті або по телефону. Будьте впевнені – вже після першого разу вам сподобається абсолютне все – від локації до рівня обслуговування, а «Бухта Вікінгів» стане улюбленим місцем відпочинку.
 

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Що потрібно знати про мотузковий парк?Що потрібно знати про мотузковий парк?

Мотузкові парки вже багато років користуються популярністю серед дітей та дорослих. Ці атракціони формуються з різноманітних підвісних перешкод, які розташовуються на висоті від 0.7 м від поверхні землі.

Найкращі бази відпочинку біля ЛьвоваНайкращі бази відпочинку біля Львова

Львівська область є частиною знаменитого Карпатського регіону і має вигідне географічне положення, яке сприяє розвитку туризму. На величезних територіях біля Львова, у мальовничих природних лісах, побудовані сучасні бази відпочинку і готельно-розважальні комплекси, які радо приймають всіх бажаючих отримати цікавий, веселий і корисний відпочинок у будь-який сезон року.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС