uk
caret_down
phone-call
БРОНЮВАННЯ
menu

Що потрібно знати про мотузковий парк?

Мотузкові парки вже багато років користуються популярністю серед дітей та дорослих. Ці атракціони формуються з різноманітних підвісних перешкод, які розташовуються на висоті від 0.7 м від поверхні землі. Підвісні конструкції з мотузок, дощок, інших матеріалів, кріпляться до дерев чи спеціальних опорних елементів. Безпека атракціону забезпечується «безперервною індивідуальною страховкою» з надійних тросів і карабінів.

Маршрут лазанок формується таким чином, щоб його можна було проходити як самостійно, так і з командою. Мотузкові парки відвідують сім’ями, групами зі школярів чи студентів, дружніми компаніями або в разі проведення корпоративів, орієнтованих на тімбілдінг. Більшість парків мають кілька ліній, серед яких є легкі дитячі, універсальні для дітей і дорослих без особливої підготовки, та екстремальні, розраховані на досвідчених учасників.

мотузковий парк у львові

Щоб потрапити на такий мотузковий парк у Львові, ви можете відвідати регіональний парк «Знесіння» біля Шевченківського гаю або приїхати до розважально-відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів», який розташований за 12 км від Львова, у гарній місцевості біля Старого села. Для вас в парках розроблені цікаві маршрути, а якщо знадобиться, то ви зможете скористатися послугами інструктора.

Що таке мотузковий парк?

Елементи лазанки складаються з дерев’яних брусів, дощок, опор, металевих елементів, мотузок, які поєднуються в єдину трасу, що має ділянки підйому, спуску, ускладненого якимись перешкодами переміщення. Маршрут включає кілька ділянок з різними рівнями складності. Зазвичай універсальні лінії для розваг розраховуються на учасників будь-якого віку, незалежно від того, чи мають вони спеціальну фізичну підготовку.

Проходження мотузкового парку, який складається з різнорівневих перешкод, дозволяє кожному відчути себе справжнім мандрівником, відважним підкорювачем висоти, спритним шукачем пригод. Поїздка до мотузкового парку – це чудовий подарунок на день народження або в якості відзначення іншої важливої дати. Також відвідати цей атракціон можна для:

  • цікавого сімейного відпочинку;
  • проведення командних змагань;
  • організації корпоративів, занять з тімбілдінгу.

Системи безпеки в мотузкових парках

Безпека є одним з найважливіших критеріїв лазанок. Тому ще на етапі проектування мотузкових парків всі маршрути прораховується згідно з діючих правил безпеки і відповідних стандартів. Учасникам видаються спеціальні спорядження та дублюючі страховки, що мають подвійний або навіть потрійний запас міцності.

Зверніть увагу – довжина мотузкового парку в комплексі «Бухта Вікінгів» складає 2 км. На цій трасі облаштовані підвісні містки, різноманітні мотузкові перешкоди, проходження яких дарує неймовірні відчуття, підвищує адреналін, надає можливість відпочити та одночасно насолодитися активними розвагами. Застосована система безпеки відвідувачів гарантує збереження життя і здоров’я.

лазанка у львові

Ланки, що використовуються для страхування в мотузковому парку «Бухти Вікінгів», гарантують атравматичне перенесення людини на горизонтальні чи вертикальні перешкоди. Пов’язані один з одним карабіни, а також система ключів, інтегрована на повністю безпечних канатах, надають повноцінний захист навіть у разі помилки під час подолання перешкод.

Особливості місцевості, погодних умов і клімату, прогнозовані вітрові і вагові навантаження, інтенсивність експлуатації враховуються ще на етапі проектування. Тому атракціон є максимально надійним і безпечним. Додатково слід сказати, що маршрути парку регулярно перевіряються, мотузки і троси тестуються на міцність і цілісність, підтверджується справність застосованого обладнання.

мотузковий парк "Бухта Вікінгів" 

Чому мотузковий парк це весело?

Тим, хто змушений проводити багато часу за сидячою працею, біля комп’ютерних моніторів, необхідно розслаблятися, займаючись активними розвагами. Саме мотузковий парк є прекрасною альтернативою відвідуванню спортивного залу, відпочинку на природі, туристичного походу. В процесі проходження траси з мотузок та дощок ви:

  • звільняєте голову від тяжких, невеселих думок;
  • приводите тіло в тонус;
  • тренуєте основні групи м’язів;
  • отримуєте неймовірні емоції;
  • вчитесь долати перешкоди;
  • перевіряєте власну витривалість;
  • спілкуєтесь з друзями, колегами або зі своїми рідними в незвичній обстановці.

Весела розвага дозволяє розвинути взаємодію і підтримку, зміцнити дружні відносини. Діти і дорослі разом долають різноманітні перешкоди – лабіринти, східці, гірки, тролеї, ламані мости, маятники, куби. Ви проходите випробування на витривалість і спритність через підкорення висоти, подолання безодні. Тож, відвідування мотузкового парку – це не тільки розвага, але й набування корисних навичок і властивостей.

лазанка на базі відпочинку "Бухта Вікінгів"

Які навички формує лазання у мотузковому парку?

На думку фахівців, лазання у мотузковому парку є корисним для здоров’я. Відвідування атракціону є альтернативою спортивних занять, регулярним тренуванням на свіжому повітрі. Різноманітні вправи, які приходиться робити під час проходження маршрутів, сприяють розвитку всіх груп м’язів, позитивно впливають на координацію рухів, допомагають подолати страх висоти.

мотузковий парк біля львова

Багато хто вважає лазанки сучасним форматом веселого і одночасно корисного проведення часу. До позитивних рис атракціону відносять:

  • зняття напруженості (фізичної, психологічної, емоційної);
  • сприяння розвитку спритності, гнучкості;
  • допомога у просторовій орієнтації;
  • підвищення впевненості у власних силах і можливостях;
  • сприяння концентрації уваги;
  • допомога у регуляції поведінки, емоцій, самоконтролю;
  • сприяння розвитку організованості, наполегливості, витримки.

Інструктор мотузкового парку

Якщо ви вперше плануєте відвідати мотузковий парк і вагаєтесь, тому що не маєте відповідного досвіду чи фізичної підготовки, то можете скористатися послугами інструкторів. На атракціонах обов’язково присутній персонал, який має необхідний рівень підготовки і кваліфікацію, пройшов навчання з техніки безпеки, невідкладної медичної допомоги, екстрених рятувальних робіт.

мотузковий парк на природі

Кваліфіковані працівники парку:

  • з кожним учасником проводять ретельний інструктаж;
  • навчають користуватися страхувальним спорядженням;
  • розповідають про особливості ліній з перешкодами;
  • допомагають з проходженням маршруту;
  • надають підтримку для безпечного спуску.

Перед проходженням траси на учасників надівається спорядження, що попереджає травмування та забезпечує безпеку. Під час подолання маршруту учасники пристебнуті надійними карабінами.

Переваги мотузкового парку в Бухті Вікінгів

Мотузковий парк в розважально-відпочинковому комплексі «Бухта Вікінгів» несе величезне задоволення як для дітей, так і для дорослих. Розташування на лоні природи, свіже повітря, неймовірні пейзажі та наявність цікавих маршрутів, розроблених для траси довжиною в 2 км, – все це ви отримуєте, відвідуючи веселу лазанку з елементами спортивних змагань.

мотузковий парк львів

Безпеку кожного учасника забезпечує сучасне обладнання і спеціальна система страхування. Крім того ви завжди можете урізноманітнити свій відпочинок у комплексі, скориставшись не тільки мотузковим парком, але й продовжуючи свої пригоди у стрілецькому тирі, в кінному клубі, на спортивних майданчиках чи тенісному корті, які теж наявні в «Бухті Вікінгів».

Якщо виникне таке бажання, ви завжди зможете залишитися на кілька днів, орендувавши комфортні номери в готелі, будинку Хюгге чи в окремому котеджі. Для гостей комплексу працює розкішний ресторан з авторським меню від шеф-кухаря. Кожен обов’язково знайде заняття по душі – чи то маршрут у мотузковому парку, чи інші спортивні ігри, СПА-процедури або смачні ласощі і улюблені напої.

зелена траса мотузкового парку

червона траса мотузкового парку

чорна траса мотузкового парку "Бухта Вікінгів"

зіп лайн
 

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЬ
Обслуговування індивідуальних клієнтів: 
+ 38 (067) 512 55 55
+ 38 (032) 240 34 28
Ресторан: 
+ 38 (032) 244 44 15
Замовлення банкетів, фуршетів, весіль: 
+ 38 (067) 299 29 95
Обслуговування корпоративних клієнтів: 
+ 38 (067) 400 55 55

Email: buhtavikingiv@gmail.com

ДЕ НАС ЗНАЙТИ:
Лісова 14, Старе село, Львівська область, 79057
12 км від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS координати:
49.690310, 24.221993

ПОДІЛИТИСЬ ЧЕРЕЗ:

boat

Читайте також

Найкращі бази відпочинку біля ЛьвоваНайкращі бази відпочинку біля Львова

Львівська область є частиною знаменитого Карпатського регіону і має вигідне географічне положення, яке сприяє розвитку туризму. На величезних територіях біля Львова, у мальовничих природних лісах, побудовані сучасні бази відпочинку і готельно-розважальні комплекси, які радо приймають всіх бажаючих отримати цікавий, веселий і корисний відпочинок у будь-який сезон року.

Найкращі заклади Львова та області, де можна смачно поїстиНайкращі заклади Львова та області, де можна смачно поїсти

Львів здавна вважається центром гастротуризму. Місцеві ресторани, кав’ярні, кнайпи відрізняються неповторним колоритом і неймовірною атмосферою, професійним обслуговуванням, унікальною подачею найсмачніших страв і напоїв. Саме у Львові створюються відомі гастрономічні тренди, що одразу завойовують не тільки шлунки, але й серця.

Переглянути всі
close

ОПЛАТА ОНЛАЙН

Внесення авансу через систему по попередньому замовленню за телефоном:
+38 067 512 55 55
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС